Η απόλυτη αποθέωση για τη Βίσση στο Twitter: «Τι έβγαλες ρε Κύπρο, ν' αγιάσουν τα χώματά σου!»
Media

Η απόλυτη αποθέωση για τη Βίσση στο Twitter: «Τι έβγαλες ρε Κύπρο, ν' αγιάσουν τα χώματά σου!»

Απόψε (24/12), παραμονή Χριστουγέννων, οι τηλεθεατές παρακολουθούν με ιδιαίτερο ενδιαφέρον και λαχτάρα τη μεγάλη συναυλία που έδωσε η Άννα Βίσση στη Λάρνακα της Κύπρου για τα 50 χρόνια της στο τραγούδι. 

Η μεγάλη ερμηνεύτρια έχοντας στο πλευρό της καλούς φίλους και φυσικά τους στενούς συνεργάτες της, ανάμεσά τους και την αδελφή της Νίκη η οποία είναι υπεύθυνη της ομάδας που ακολουθεί πάντα την Άννα, έδωσε από το πρώτο κιόλας λεπτό της συναυλίας της τον καλύτερό της εαυτό επί σκηνής, ξεσηκώνοντας το κοινό. Όχι μόνο αυτό που παρακολουθούσε live τη συναυλία αλλά και εκείνους που είχαν «κολλήσει» στον Alpha για να δουν στην TV το μουσικό αυτό γεγονός.

50-xronia-Anna-Bissh-(2)..jpg

Η Άννα έχοντας «φορέσει» την καλύτερη διάθεση και νιώθοντας πολύ ευτυχισμένη που γιόρταζε με τον κόσμο αυτή την τόσο σημαντική στιγμή στην καριέρα της, χάρισε μοναδικές ερμηνείες.

Εννοείται πως το Twitter και οι χρήστες του τού έδωσαν και κατάλαβε σε σχόλια για την «απόλυτη». Όλοι τους έδειξαν να απολαμβάνουν το πρόγραμμα που είχε στήσει η Άννα Βίσση και η ομάδα της, ερμηνεύοντας μοναδικές της επιτυχίες που δεν είναι μία και δύο αλλά δεκάδες.

Anna-Vissi-(4).jpg

Μερικά από τα σχόλια των θαυμαστών της στο twitter ήταν πραγματικά μοναδικά, καθώς αποθέωναν την Άννα Βίσση σχεδόν σε κάθε ερμηνεία τραγουδιού της.

Δείτε κάποια χαρακτηριστικά tweets παρακάτω:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved