Κηδεία Καρρά: Υποβασταζόμενη η σύζυγός του Χριστίνα Κεσογλίδου - Στο πλευρό της η κόρη τους, Ειρήνη
Media

Κηδεία Καρρά: Υποβασταζόμενη η σύζυγός του Χριστίνα Κεσογλίδου - Στο πλευρό της η κόρη τους, Ειρήνη

Κηδεία Καρρά: Πλάνα από το τελευταίο αντίο στον Βασίλη Καρρά, προβλήθηκαν νωρίτερα στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα στον ΑΝΤ1.

Το τελευταίο «ραντεβού» είχε δοθεί για τις 12:00 και ήταν όλοι εκεί για να τιμήσουν αυτόν τον σπουδαίο τραγουδιστή και άνθρωπο πάνω απ΄όλα.

Πλήθος κόσμου, συγγενείς, φίλοι, συνάδελφοι και θαυμαστές ταξίδεψαν σήμερα 27/12 μέχρι το Κοκκινοχώρι Καβάλας.

kara.jpg

Με λουλούδια στα χέρια και μάτια βουρκωμένα αλλά και τραγούδια, αποχαιρέτησαν τον σπουδαίο λαϊκό τραγουδιστή και μόνο καλά λόγια είχαν να πουν για εκείνον.

Η σύζυγός του Χριστίνα Κεσογλίδου έφτασε στην εκκλησία υποβασταζόμενη και συντετριμμένη ενώ στο πλευρό της ήταν όπως πάντα η κόρη που απέκτησε με τον αγαπημένο τραγουδιστή, Ειρήνη.

Δείτε τα πλάνα από το Πρωινό:

Περισσότερα από 40 χρόνια ήταν παντρεμένος ο Βασίλης Καρράς με τη γυναίκα της ζωής του, Χριστίνα. Η γνωριμία τους έγινε σε μία ντισκοτέκ όταν ήταν περίπου 18 χρονών.

«Eγώ παντρεμένος γεννήθηκα. Στα 18 μου γνώρισα τη γυναίκα μου και στα 20 παντρεύτηκα. Γυναίκα, τη λέω. Έτσι φώναζε κι ο πατέρας μου τη μάνα μου. Στην οικογένειά μου κρατάμε τις παραδόσεις. Πάντως, το όνομά της είναι Χριστίνα. Και εκνευρίζεται πολύ όταν μουρμουρίζει και δεν της απαντάω… Έχουμε και μία κόρη“», είχε πει ο λαϊκός τραγουδιστής σε συνέντευξή του στο Νίκο Χατζηνικολάου και στην εκπομπή “Ενώπιος Ενωπίω.”

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved