Τι θα δούμε αύριο στο Πρωινό με τον Λιάγκα-Πρωταγωνιστές της Μάγισσας, Σχοινάς & λαμπεροί καλεσμένοι
Media

Τι θα δούμε αύριο στο Πρωινό με τον Λιάγκα-Πρωταγωνιστές της Μάγισσας, Σχοινάς & λαμπεροί καλεσμένοι

Λίγο πριν την αλλαγή του χρόνου, την Παρασκευή 29 Δεκεμβρίου στις 09:50, ο Γιώργος Λιάγκας με την ομάδα του θα κάνουν το τελευταίο «ΠΡΩΙΝΟ» του 2023 πιο εορταστικό από ποτέ!

Ο Σταμάτης Κραουνάκης, σε μία κατάθεση ψυχής, δίνει στον Γιώργο Λιάγκα μια σπάνια συνέντευξη που θα συζητηθεί.

Ο Διονύσης Σχοινάς μιλάει ανοιχτά για την προσωπική και οικογενειακή του ζωή και, μαζί με την μπάντα του, υποδέχεται το 2024 με πολύ κέφι, τραγούδι και χορό, ερμηνεύοντας τις μεγάλες επιτυχίες του.

Οι δημοφιλείς ηθοποιοί της αγαπημένης σειράς «Η ΜΑΓΙΣΣΑ» βγαίνουν για λίγο από τους ξεχωριστούς ρόλους των ηρώων που υποδύονται, ταξιδεύουν πίσω στον χρόνο και μοιράζονται αναμνήσεις από τα καλύτερα Χριστούγεννα της ζωής τους.

TO-PRWINO-PARASKEYH-29-DEKEMBRIOY-(2).jpg

Την εορταστική σύνθεση του «ΠΡΩΙΝΟΥ» συμπληρώνουν πολλοί καλεσμένοι, οι οποίοι κάνουν τον απολογισμό τους με εξομολογητική διάθεση, και μοιράζονται τις επιθυμίες τους για τη νέα χρονιά. Αποκαλύπτουν, ακόμη, πρόσωπα, πράγματα και καταστάσεις από τις οποίες θα ήθελαν να απαλλαγούν το 2024!

Η Λίτσα Πατέρα αναλύει τις ετήσιες αστρολογικές προβλέψεις για το 2024, ενώ ο Αλέξανδρος Παπανδρέου παρουσιάζει το πιο γευστικό εορταστικό μενού για το πρωτοχρονιάτικο τραπέζι.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved