Γνωστός στιχουργός ο πατέρας του 18χρονου που σκότωσε τον αδερφό του - Τι λέει κλαίγοντας
Media

Γνωστός στιχουργός ο πατέρας του 18χρονου που σκότωσε τον αδερφό του - Τι λέει κλαίγοντας

Σοκάρει η αδελφοκτονία στη Νέα Σμύρνη. Ένας 16χρονος έχασε τη ζωή του μέσα στο σπίτι που ζούσε, μετά από έντονο καβγά με τον 18χρονο αδερφό του. Τον σκότωσε με ένα ψαλίδι.

Σοκαρισμένος και φανερά συντετριμμένος είναι και ο πατέρας του 18χρονου που σκότωσε τον αδελφό του.

Ο πατέρας των δύο παιδιών είναι γνωστός στιχουργός που έχει συνεργαστεί με πολλούς καλλιτέχνες όπως ο Λευτέρης Πανταζής, ο Σώτης Βολάνης και η Έφη Θώδη και άλλοι.

Ο ίδιος, μίλησε το μεσημέρι της Πέμπτης 28/12 στον Alpha, κλαίγοντας, μη μπορώντας να πιστέψει τι έχει συμβεί. Ο ένας γιος του στο χώμα και ο άλλος κατηγορούμενος για φόνο.

nea-smyrnh.jpg

«Τα παιδιά μου μάλωσαν για μια μπλούζα. Σας παρακαλώ, τα αδέλφια αγαπιόντουσαν. Ατύχημα έγινε. Μάλωσαν για μια μπλούζα, ήταν έτοιμοι να φύγουν ταξίδι. Θα πήγαιναν στο Βουκουρέστι μαζί με την μητέρα τους. Μάλωσαν για μια μπλούζα και ήταν ένα ψαλίδι στο κρεβάτι και...

Δεν μπορώ να μιλήσω, είμαι σε άσχημη κατάσταση. Σας παρακαλώ πρέπει να στηρίξω το παιδί μου. Ήταν η κακιά στιγμή. Πονάει ο γιος μου. Έχουμε κάνει αγώνα για τα παιδιά μας, έχασα το ένα παιδί μου, πρέπει να βοηθήσω το άλλο. Σας παρακαλώ», είπε με τρεμάμενη φωνή.

Δείτε το βίντεο από την εκπομπή του Alpha T-Live:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved