«Αποχαιρέτησε το παιδί της ακουμπισμένη με οδύνη πάνω στο φέρετρο» - Συγκλονισμένη η Καινούργιου
Media

«Αποχαιρέτησε το παιδί της ακουμπισμένη με οδύνη πάνω στο φέρετρο» - Συγκλονισμένη η Καινούργιου

Θλίψη έχει προκαλέσει ο ξαφνικός χαμός του αδερφού του Νίκου Πολυδερόπουλου, Παντελή.

Ο 28χρονος έφυγε από τη ζωή ανήμερα Χριστουγέννων μέσα στο σπίτι της οικογένειας.

kainourgiou-(2).jpg

Στην εκπομπή Super Κατερίνα το πρωί της Παρασκευής (29-30) μίλησε ο Πατέρας Βασίλειος, ο οποίος είχε βαφτίσει τον Παντελή αλλά και τα υπόλοιπα αδέρφια, ενώ ο ίδιος τέλεσε και την κηδεία. Τα λόγια του συγκλόνισαν την Κατερίνα Καινούργιου.

kainourgiou-(4).jpg

«Το ήξερα από πιτριρικάκι. Έφυγε το παιδάκι, το παν είναι η μητέρα. Τον χαιρέτησε επάνω ακουμπισμένη στο φέρετρο με βαριά οδύνη και στεναγμό. Κι όλα τα παιδιά της ακουμπισμένα πάνω. Πάθανε ένα χτύπημα μεγάλο», είπε συγκινημένος.

Δες το απόσπασμα

Ο Νίκος Πολυδερόπουλος λίγες ημέρες μετά το τραγικό συμβάν, μίλησε στην εκπομπή Tlive για το πώς συνέβη το μοιραίο και τι είχε προηγηθεί την προηγούμενη ημέρα.

polyderopoulos.jpg

«Το θέμα είναι ότι το παιδί έχει φύγει, πρέπει να μείνουμε πίσω δυνατοί, οι υπόλοιποι να στηρίξουμε. Είχε μια ενόχληση στον λαιμό, πήγε στο νοσοκομείο και ο γιατρός του είπε «δεν είναι κάτι μπορείς να φύγεις». Την επόμενη μέρα τον περιμέναμε να γιορτάσουμε μαζί. Ήρθε, έφερε το δώρο και έπεσε… Από τότε τέλειωσαν όλα. Του κάναμε όλα τα απαραίτητα, εισπνοές κτλ. τον βοηθήσαμε, ήρθε το ΕΚΑΒ αλλά δεν καταφέραμε να τον γυρίσουμε πίσω. Δεν έχουμε ακόμη το τελικό πόρισμα, περιμένουμε. Σταμάτησε η καρδούλα του» ανέφερε ο Νίκος Πολυδερόπουλος και συνέχισε: «Πήγε στον γιατρό, ούτε μια εξέταση αίματος του έκαναν, του έδωσαν ένα σπρέι. Ούτε να τον ακούσουν… Ήρθε στη μητέρα μου και λέει “καλά ούτε να με ακούσουν, μήπως είναι κάτι;”. Τίποτα… Ούτε αντιβίωση, ούτε τον ακούσανε, ούτε τον εξετάσανε. Αν τον είχαν εξετάσει, ίσως να είχαμε προλάβει κάτι»

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved