Νύχτα στάσου»:  Πρωτοχρονιά με την Πέγκυ Ζήνα και το πιο κεφάτο εορταστικό πρόγραμμα
Media

Νύχτα στάσου»: Πρωτοχρονιά με την Πέγκυ Ζήνα και το πιο κεφάτο εορταστικό πρόγραμμα

Η μουσική εκπομπή «Νύχτα στάσου» υποδέχεται το νέο έτος, τη Δευτέρα 1η Ιανουαρίου 2024, στις 21:00, με εκλεκτούς καλεσμένους, αγαπημένα πρόσωπα της ΕΡΤ από την ενημέρωση και την ψυχαγωγία, με δημοφιλή τραγούδια, θερμές ευχές, πολύ κέφι και εκπλήξεις!

Η Μελίνα Ασλανίδου και ο Χρήστος Νικολόπουλος υποδέχονται την Πέγκυ Ζήνα, η οποία παρουσιάζει ένα εορταστικό, πλούσιο πρόγραμμα επιτυχιών, που διασκεδάζει και ξεσηκώνει.

NYXTA-STASOY-6-1.jpg

Με την ευχή να «μας πάνε όλα πρίμα», η δημοφιλής τραγουδίστρια επιλέγει αγαπημένα τραγούδια με εορταστική διάθεση και τα ερμηνεύει με την ξεχωριστή φωνή της: «Διώξε την πίκρα», «Μη ρωτάτε», «Δυστυχώς», «Μια γυναίκα μπορεί», «Σ’ αναζητώ στη Σαλονίκη», «Κάτω απ’ το πουκάμισό μου», «Σώσε με». Σ’ ένα χαριτωμένο στιγμιότυπο της εύθυμης βραδιάς, η Πέγκυ Ζήνα μοιράζεται με τον Ζερόμ Καλούτα το τραγούδι «Ο ωραίος και η ωραία» του Χρήστου Νικολόπουλου και της Τασούλας Θωμαΐδου.

Ο Κώστας Μπαλαχούτης, ιστορικός ερευνητής της εκπομπής, παραθέτει στοιχεία και δίνει πληροφορίες, για τα τραγούδια της εορταστικής βραδιάς.

NYXTA-STASOY-21.jpg

Στην παρέα της εκπομπής, οι δημοσιογράφοι της ΕΡΤ Γιώργος Κουβαράς, Χριστίνα Βίδου, Απόστολος Μαγγηριάδης, Νίνα Κασιμάτη, Δημήτρης Κοτταρίδης, Αντώνης Καλκαβούρας, καθώς και οι Τζένη Μελιτά, Ζερόμ Καλούτα, αλλά και οι ηθοποιοί από τις αγαπημένες σειρές της ΕΡΤ Ντορέττα Παπαδημητρίου, Πάνος Σταθακόπουλος, Αλέξανδρος Λογοθέτης, Νίκος Καραγιώργης, Νάνσυ Μπούκλη, Γιώργος Μιχαλάκης, Δημήτρης Ξανθόπουλος, Τάκης Σακελλαρίου, Στέργιος Αντούλας, Μιχάλης Αρτεμισιάδης, Κατερίνα Κρανίδη, Πωλίνα Μπέτση, Κάτια Νεκταρίου, Τίτος Πινακάς και Αλέξανδρος Τωμαδάκης.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved