Η Γη της Ελιάς: Οι αλλαγές που φέρνει η εγκυμοσύνη της Αντιγόνης Κουλουκάκου στη σειρά
Media

Η Γη της Ελιάς: Οι αλλαγές που φέρνει η εγκυμοσύνη της Αντιγόνης Κουλουκάκου στη σειρά

Στις 14 Ιανουαρίου θα δούμε ξανά νέο επεισόδιο από την αγαπημένη σειρά Η Γη της Ελιάς στις οθόνες μας και ήδη έχει γίνει ο απαραίτητος προγραμματισμός για τους επόμενους μήνες. 

Μήνες που είναι εξαιρετικά σημαντικοί για την Αντιγόνη Κουλουκάκου και σε ό,τι αφορά την προσωπική της ζωή αφού σε λίγο καιρό θα φέρει στον κόσμο το πρώτο της παιδί αφού διανύει τον έκτο μήνα της εγκυμοσύνης της.

Μπορεί και στη σειρά, βάσει σεναρίου η ηθοποιός να είναι έγκυος, όμως λόγω της κατάστασής της, θα πρέπει να περιορίσει τις πολλές μετακινήσεις της σε Κύπρο και Μάνη όπου γίνονται τα γυρίσματα της σειράς.

Έτσι, χρειάστηκε να γίνει και μία μικρή αλλαγή στο σενάριο ώστε να Αντιγόνη Κουλουκάκου να αποφύγει αυτά τα ταξίδια.

antigonekouloukakos_1699456016_3231593747710033992_1489426132.jpg

Σύμφωνα λοιπόν με το σενάριο, η Αντιγόνη φεύγει από τη Μάνη και εγκαθίσταται μόνη στο σπίτι των Βρεττάκων στην Αθήνα και συγκεκριμένα στην Κηφισιά, μακριά από όλους. Εκεί θα τη δούμε να υποδέχεται μέλη της οικογένειάς της αλλά και τον Στάθη, κατά κόσμον Πασχάλη Τσαρούχα ο οποίος αναμένεται να της κάνει και πρόταση γάμου.

Μέχρι να φέρει στον κόσμο το παιδί της, η Αντιγόνη Κουλουκάκου θα χρειαστεί να πηγαίνει λοιπόν για γυρίσματα μόνο εντός Αττικής προκειμένου να μην ταλαιπωρείται με μία βαλίτσα στο χέρι στην κατάστασή της...

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved