Σαββόπουλος: «Ήμουν επαναστάτης, άπλυτος με πολλές ιδέες. Μου είπε ότι του βούλωσα το μπάνιο»
Media

Σαββόπουλος: «Ήμουν επαναστάτης, άπλυτος με πολλές ιδέες. Μου είπε ότι του βούλωσα το μπάνιο»

Ο Διονύσης Σαββόπουλος ήταν στο τελευταίο επεισόδιο της χρονιάς της εκπομπής, Πρωταγωνιστές και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στη γνωριμία του με τον Αλέκο Κυριτσόπουλο.

Συγκεκριμένα ανέφερε ο Διονύσης Σαββόπουλος: «Κοιμόμουν πολύ καλά όταν ήμουν νέος. Τώρα έχω δυσκολίες στον ύπνο. Επίσης, απολάμβανα το περπάτημα, μεγάλες αποστάσεις. Έχω κάνει και την πορεία Ειρήνης, 42 χιλιόμετρα. Περπατούσα και στον δρόμο σκάρωνα τραγούδια. Πρέπει να ήμουν και λίγο λοξό θέαμα, σαν και εμένα χειρονομώντας, με μακριά μαλλιά μιλώντας μόνος του, θα ήμουν λοξό θέαμα. Πάντως εγώ τα τραγούδια μου τα έγραψα.

Είναι ο πρώτος φίλος που έκανα όταν ήρθα στην Αθήνα. Έχω κάνει διάφορες δουλειές για την επιβίωση τότε, έκανα και ρεπόρτερ κάποτε. Ήταν σαν ένα απογευματινό φύλλο της Αυγής. Απέναντί μου ήταν ένα παιδί που έκανε τα σκίτσα της εφημερίδας και γνωριστήκαμε εκεί. Εγώ έμενα σε μια ταράτσα ενός κτιρίου που υπήρχε ένα δωμάτιο, δεν είχε μπάνιο αλλά δεν με ένοιαζε. Ήμουν 19 χρονών, επαναστάτης, άπλυτος με πολλές ιδέες. Πήγαινα στο σπίτι του Αλέκου συχνά και μου λέει “Πρέπει να κάνεις μπάνιο. Εκεί έχει και νερό και σαπούνι”. Ακούστηκε σαν διαταγή αλλά το ευχαριστήθηκα. Από τότε ο Κυριτσόπουλος έλεγε ότι του βούλωσα το μπάνιο. Το λέει ακόμα χωρίς να γελάει. Λέει τα αστεία πράγματα με το πρόσωπο ακίνητο.

Εγώ φτιάχνω στίχους και μουσική μαζί, δεν φτιάχνω πρώτα το ένα και μετά το άλλο. Χωρίς χαρτί και μολύβι. Και στη φυλακή που βρέθηκα για πολιτικούς λόγους, έφτιαχνα το τραγούδι. Αυτό το πράγμα κρατάει 15 μέρες. Μετά είναι σχεδόν έτοιμο».

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved