Μετά τη φωτιά: Απόψε η τελευταία εμφάνιση των ηθοποιών στο πρόγραμμα του ΑΝΤ1
Media

Μετά τη φωτιά: Απόψε η τελευταία εμφάνιση των ηθοποιών στο πρόγραμμα του ΑΝΤ1

Για τελευταία φορά στο πρόγραμμα του ΑΝΤ1 θα δούμε τους συντελεστές του σίριαλ «Μετά τη φωτιά» απόψε στις 21:00.

Οι ηθοποιοί θα εμφανιστούν στο εορταστικό επεισόδιο του «Ρουκ Ζουκ» με την Ζέτα Μακρυπούλια λίγες ώρες μετά την επίσημη ανακοίνωση του σταθμού για την οριστική παύση της σειράς.

Η Ζέτα Μακρυπούλια καλωσορίζει το νέο έτος και μας δίνει τις ευχές της για το 2024 ρουκζουκάροντας μαζί με τους ηθοποιούς από τη σειρά «ΜΕΤΑ ΤΗ ΦΩΤΙΑ» για καλό σκοπό, για τη στήριξη του μη κερδοσκοπικού σωματείου «Δεσμός» και συγκεκριμένα του προγράμματος «Δεσμός για τα σχολεία», που φέτος επικεντρώνει τις δράσεις του στη πλημμυροπαθή Θεσσαλία και στα σχολεία της περιοχής.

Ολοι έρχονται αποφασισμένοι για παιχνίδι μέχρι τελικής πτώσεως.

rouk12.webp

Μετά τη φωτιά

Χωρίζονται σε άνδρες και γυναίκες, η μάχη περνάει σε άλλο επίπεδο και «ΤΑ ΜΕΛΟΜΑΚΑΡΟΝΑ» (Άλκηστις Ζιρώ, Ελπίδα Νικολάου, Πηνελόπη Μαρκοπούλου, Νταίζη Σεμπεκοπούλου, Ζωή Ρηγοπούλου) σηκώνουν κεφάλι και τολμούν να τα βάλουν με τους «ΚΑΛΙΚΑΝΤΖΑΡΟΥΣ» (Λευτέρης Ελευθερίου, Nathan Thomas, Αντώνης Αντωνάκος, Διονύσης Λάνης, Θανάσης Μπανούσης).

rouk11.webp

Μετά τη φωτιά

Ετοιμαστείτε για μία λαμπερή βραδιά με τον Λευτέρη να ζητάει από τη Ζέτα να μην συναντιούνται μόνο τις γιορτές των Χριστουγέννων, αλλά και το Πάσχα, και την Άλκηστη να προσπαθεί, χωρίς μεγάλη επιτυχία, να έχει ήρεμες αντιδράσεις. Ταυτόχρονα, ο Nathan ζητά χρήματα από τον Άγιο Βασίλη για να αγοράσει μια φάρμα στο χωριό, η Ελπίδα μάς μιλάει για τη δυσκολία της να καταπιεί κάποιο χάπι, αναλύοντας την ιεροτελεστία που ακολουθεί κάθε φορά και ο Αντώνης εξομολογείται πως μικρός ήθελε να γίνει σκουπιδιάρης, πιλότος ή χάκερ.

Στη διάρκεια του παιχνιδιού, ο Λευτέρης προσπαθεί να παίξει τον σκληρό, ακολουθώντας τις νότες του Ηλία Ψινάκη, η Ελπίδα και η Άλκηστις μπερδεύονται με το… μέγεθος, η Ζωή δεν τα καταφέρνει με το κλαρίνο και η Νταίζη στην παντομίμα είναι για… φίλημα.

Η βραδιά, όμως, παίρνει ανατρεπτική μορφή, αφού την 1η μέρα του χρόνου στο πλατό κάνουν αθλοπαιδιές (βόλεϊ, σκοινάκι κ.ά.), στήνουν μπαρμπέρικο για χάρη του Λευτέρη, ενώ η Ζέτα εμφανίζεται μέχρι και με… κοτόνυχα!

Trailer

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved