Παύλου: Η εξομολόγηση για τις δυσκολίες που βιώνει: «Δεν μπορώ να κάνω μπάνιο πάνω από 5 λεπτά»
Media

Παύλου: Η εξομολόγηση για τις δυσκολίες που βιώνει: «Δεν μπορώ να κάνω μπάνιο πάνω από 5 λεπτά»

Με αφορμή την συνέντευξη του Πάνου Τριανταφύλλου στο Breakfast@Star ο Ετεοκλής Παύλου συγκίνησε μιλώντας για τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει και ο ίδιος στην καθημερινότητά του.

«Κάπου θα ήθελες κι εσύ να μην είσαι ο δυνατός της υπόθεσης. Μπορεί πάντα να βλέπετε έναν άνθρωπο καλά, αλλά να σου πω κάτι πολύ απλά; Όταν πηγαίνω να κάνω μπάνιο, εγώ δεν έχω το ένα μου πόδι. Ήξερες ότι εγώ στηρίζομαι στο ένα μου πόδι για να κάνω μπάνιο; Ότι δεν μπορώ να κάνω μπάνιο πάνω από 5 λεπτά γιατί δεν μπορώ να σταθώ όρθιος;

pavlou-(3).jpg

Το βράδυ όταν κοιμάμαι, για να σηκωθώ να πάω στην τουαλέτα θέλω μια διαδικασία 5 με 10 λεπτά. Δεν έχω αυτή την άνεση να σηκωθώ να φύγω. Χτύπα ξύλο, ένας σεισμός να γίνει, θα είμαι ο τελευταίος που θα φύγει από το σπίτι. Είναι πράγματα καθημερινά, βασικά, τα οποία δεν τα καταλαβαίνει ένας άνθρωπος», είπε ο Ετεοκλής Παύλου και συνέχισε:

pavlou-(1).jpg

«Είμαι καλά αλλά υπάρχει ένα πρόβλημα το οποίο το ζω στην καθημερινότητά μου. Είναι πρόβλημα η αναπηρία η δική μου και είναι στο χέρι μου το γεγονός ότι προσπαθώ να την κάνω να είναι στον μικρότερο βαθμό που μπορώ. Αλλά το πρόβλημα υπάρχει, δεν μπορώ να πω ότι δεν υπάρχει», τόνισε.

Δες το απόσπασμα από την εκπομπή

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved