Maestro: Σε δύο μέρη το σήριαλ του Παπακαλιάτη
Media

Maestro: Σε δύο μέρη το σήριαλ του Παπακαλιάτη

Maestro: Επιστρέφει η επιτυχημένη σειρά του Χριστόφορου Παπακαλιάτη στο Mega. Πότε θα κάνει πρεμιέρα. 

Διεθνής επιτυχία για το «Maestro». Η σειρά του Χριστόφορου Παπακαλιάτη, παραγωγής της Foss Productions μέσα σε 6 μήνες βρέθηκε στην θέση 403 ανάμεσα σε 18.214 τίτλους στη λίστα μετρήσεων του Netflix που ανακοινώθηκε λίγο πριν την εκπνοή του 2023.

1697727556226-353911239-maestro-(10).jpg

Χριστόφορος Παπακαλιάτης

Συγκεκριμένα, η πρώτη ελληνική σειρά που προβλήθηκε στην διεθνή πλατφόρμα απέσπασε 41.000.000 ώρες προβολής, διεθνώς. Η σειρά έγινε πραγματικότητα με την ενίσχυση του ΕΚΟΜΕ και προβλήθηκε αρχικά από το Mega. Η δεύτερη σεζόν θα ακολουθήσει τον ίδιο δρόμο από το Mega στο Netflix με την πρεμιέρα να υπολογίζεται εκεί γύρω στον Μάιο.

maestro-papakaliatis-(1).jpg

Μάλιστα, όπως αναφέρει η Καθημερινή, αυτή τη φορά οι φανατικοί τηλεθεατές της σειράς θα την παρακολουθήσουν σε δυο μέρη. Το πρώτο μέρος θα προβληθεί τον Μάιο και το δεύτερο από το φθινόπωρο του 2024, καθώς θα υπάρξουν και νέες προσθήκες στο καστ.

undefined

«Τώρα είμαστε στον δεύτερο κύκλο, στο Netflix λογικά θα το δούμε ή πριν ή μετά το Πάσχα. Θα ανακοινωθεί σύντομα, είμαι πολύ περήφανος για τη σειρά και ευτυχισμένος με πολύ άγχος για το δεύτερο κύκλο. Μετά το δεύτερο κύκλο θα ολοκληρωθεί, θα χωριστεί σε μέρη λογικά, θα το δούμε», είχε δηλώσει ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης στο open και στην εκπομπή Πρωινό ΣουΣου.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved