Νικολούλη: «Σε αυτή την υπόθεση θα δούμε ανατροπές – Ένα σκηνικό αυτοχειρίας που μοιάζει στημένο»
Media

Νικολούλη: «Σε αυτή την υπόθεση θα δούμε ανατροπές – Ένα σκηνικό αυτοχειρίας που μοιάζει στημένο»

Ανήσυχο πνεύμα, οξυδερκής και ευφυέστατη, η Αγγελική Νικολούλη κερδίζει τον σεβασμό του κόσμου αλλά και των συναδέλφων της με έναν μοναδικό τρόπο.

Η Αγγελική Νικολούλη, μίλησε για τα χρόνια που είναι στην τηλεόραση, για το Φως στο Τούνελ . Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια αναφέρθηκε στην πιο δυνατή υπόθεση με την οποία ασχολήθηκε στην εκπομπή της τη φετινή σεζόν και αποκαλύπτει ότι σύντομα θα δούμε ανατροπές.

NIKOLOULI-2.jpg


29 χρόνια συνεχόμενης επιτυχίας, αποκαλύψεων, δυνατών τηλεοπτικών στιγμών. Κάθε νέα τηλεοπτική χρονιά που ξεκινά είναι ένας καινούργιος στόχος;

Χωρίς στόχους δεν σημειώνεις πρόοδο και δεν Βελτιώνεσαι επαγγελματικά. Πάντα θέτω στόχους και αγωνίζομαι για την υλοποίησή τους. Είναι η κινητήρια δύναμη για να συνεχίζω... Την τηλεόραση μπορεί να μην την ερωτεύθηκα όσο την εφημερίδα αλλά την αγάπησα. Την υπηρέτησα και την υπηρετώ με επαγγελματική ευσυνειδησία και συνέπεια 29 ολόκληρα χρόνια της.


Από τις φετινές ιστορίες, ποια είναι για εσάς η πιο δυνατή;

Μέχρι τώρα θα έλεγα ότι μένουμε περισσότερο στον μυστηριώδη θάνατο του φοιτητή στα Σπάτα. Λάθη και παραλείψεις από την πλευρά των Αρχών σε ένα σκηνικό αυτοχειρίας που μοιάζει στημένο. Σημάδια τελετής μαύρης μαγείας στον τόπο του μαρτυρίου του παιδιού. Γονείς που, μαζί και χωριστά, παλεύουν, ο καθένας με τον τρόπο του, για να μάθουν την αλήθεια σε αυτό το έγκλημα. Είναι, μια υπόθεση στην οποία εκτιμώ ότι θα δούμε ανατροπές... Άλλη υπόθεση που έχει σοκάρει με την αγριότητά της τους τηλεθεατές είναι αυτή του επιχειρηματία Σάκη Γκολφίνου στη Βάρδο, που βρέθηκε απανθρακωμένος έξω από το ολοσχερώς καμένο αυτοκίνητό του. Δίνεται ένας αγώνας από την οικογένεια και τους τεχνικούς συμβούλους της για να αποδειχθεί ότι μόνο ατύχημα δεν ήταν, όπως άφηναν κάποιοι να εννοηθεί...

1697834100549-977431787-Nikolouli-(3).jpg

Ποιες υποθέσεις βρίσκονται στα «συρτάρια» σας και θα ρίξετε φως το 2024;
Δεν αφήνουμε τίποτα στα «συρτάρια», αυτό το κάνουν άλλοι... Για το «Τούνελ» καμιά υπόθεση δεν μένει θαμμένη, όσο δύσκολη και αν είναι, όσα χρόνια και αν έχουν περάσει. Πολλές φορές γινόμαστε «ενοχλητικοί» για να πάρουμε απαντήσεις. Επιμένουμε, ξεπερνώντας το όριο του ανεκτού για κάποιους. Όπως καταλαβαίνετε, δεν μπορώ, για πολλούς και ευνόητους λόγους, να δώσω στοιχεία για τις υποθέσεις με τις οποίες θα ασχοληθούμε αυτή τη χρονιά.

Η κοινωνία αισθάνεστε ότι έχει «αγριέψει» περισσότερο από ποτέ; Είναι σημείο των καιρών;


Κανείς δεν μπορεί να παραβλάψει την έξαρση των εγκλημάτων κατά της ανθρώπινης ζωής τα τελευταία χρόνια. Αρκεί να ρίξουμε μια ματιά στο αστυνομικό δελτίο. Το έγκλημα δείχνει αναβαθμισμένο σε όλες του τις μορφές. Η ανθρώπινη ζωή μοιάζει να μην έχει καμία αξία και αφαιρείται με ευκολία. Το χειρότερο όλων θα είναι να δούμε και την κοινωνία να εξοικειώνεται με το φαινόμενο αυτό, ως μέρος μιας στρεβλής κανονικότητας.

nikolouli-(2).jpg

Πώς Βλέπετε, γενικότερα, τη φετινή τηλεοπτική χρονιά;
Ενδιαφέρουσα από κάθε άποψη και θα τη χαρακτήριζα από τις δυσκολότερες. Σε αυτόν τον μαραθώνιο του ανταγωνισμού, το MEGA ξεχωρίζει, με ποιότητα και σοβαρή δουλειά. Χάσαμε όμως τον λογαριασμό στη γενική τηλεοπτική εικόνα, με τις δεκάδες δραματικές σειρές, που ναι μεν είναι δυνατές και ακριβές παραγωγές, αλλά κινούνται -οι περισσότερες- σε μαύρο φόντο, είναι στενάχωρες. Ήρθαν σε μια ήδη βεβαρημένη, δύσκολη περίοδο, με πολέμους και φυσικές καταστροφές με νεκρούς. Επόμενο είναι ο τηλεθεατής να αναζητά κάτι πιο ευχάριστο, όπως μια καλή κωμωδία. Ομολογώ ότι και εμένα μου λείπει. Να γελάσει, βρε αδελφέ, λίγο το χειλάκι μας, είπε η Αγγελική Νικολούλη στο περιοδικό Tv Τύπος.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved