Ο Όρκος - Όσα θα συμβούν στο τελευταίο συγκλονιστικό επεισόδιο: Η στιγμή της αλήθειας έφτασε!
Media

Ο Όρκος - Όσα θα συμβούν στο τελευταίο συγκλονιστικό επεισόδιο: Η στιγμή της αλήθειας έφτασε!

Με ένα συγκλονιστικό επεισόδιο θα ολοκληρωθεί η δραματική σειρά της ΕΡΤ, Ο Όρκος ΙΙ σε σενάριο Τίνας Καμπίτση και σκηνοθεσία Χρίστου Γεωργίου. Το τελευταίο επεισόδιο θα προβληθεί την Πέμπτη 11 Ιανουαρίου 2024.

Το σενάριο θα μας οδηγήσει στον Γ΄ Κύκλο επεισοδίων, σ’ ένα περιπετειώδες και επικίνδυνο ταξίδι, γεμάτο αγωνία, μυστήριο και έντονο το στοιχείο της ανατροπής, μέχρι τη δικαίωση, με πρωταγωνιστές τους Χρήστο Λούλη, Θάλεια Ματίκα, Ιωάννη Παπαζήση, Λένα Παπαληγούρα, Εριέττα Μανούρη και πλειάδα εξαιρετικών ηθοποιών και συντελεστών.

ORKOS-II_Visual.jpg

Ο όρκος

Επεισόδιο 13ο: «Η ειμαρμένη» (τελευταίο επεισόδιο)
Η μέρα που περίμεναν όλοι έφτασε. Ο Φίλιππος στέκεται για τελευταία φορά στο εδώλιο του κατηγορουμένου και ορκίζεται να πει την αλήθεια.

Θα καταφέρει να αποκαλύψει την παγίδα που του έστησαν πριν από πολλά χρόνια και να ξεσκεπάσει αυτούς που βρίσκονται πίσω από το κύκλωμα;

Θα καταφέρει να φέρει τη Δικαιοσύνη σε όσους χάθηκαν άδικα; Θα κριθεί αθώος ή ένοχος;

O-ORKOS-2_EP-17_PHOTOS-4.jpg

O όρκος


Ο Όρκος ΙΙ – Η υπόθεση
Όλα άρχισαν όταν ο χειρουργός Φίλιππος Ραζής βρήκε έξω από το νοσοκομείο ένα άρρωστο δωδεκάχρονo Ρομά κορίτσι. Χειρουργώντας το συνειδητοποίησε ότι της έλειπε ο ένας νεφρός. Τελικά, το κορίτσι πέθανε και κανείς δεν το αναζήτησε.

Ο Φίλιππος, ψάχνοντας να βρει ποιοι κρύβονται πίσω από τον θάνατο της μικρής Ρομά, ανακάλυψε μια σπείρα εμπορίας οργάνων. Η προσπάθειά του, όμως, να οδηγήσει τη σπείρα στη φυλακή τον κατέστησε θύμα ενός σατανικού σχεδίου που τον έστειλε στη φυλακή.

Στη συνέχεια παρακολουθήσαμε τον Φίλιππο Ραζή στη φυλακή να δίνει καθημερινή μάχη επιβίωσης. Η εντολή ήταν σαφής: να τον σκοτώσουν. Όμως, δεν τα κατάφεραν. Ο ακέραιος χαρακτήρας του και οι ιατρικές του γνώσεις τον γλίτωσαν. Ο αρχιφύλακας τον όρισε γιατρό των φυλακών κι εκείνος έγινε ήρωας στα μάτια όλων. Ένα βράδυ, όμως, τον χτύπησαν σχεδόν μέχρι θανάτου και οδηγήθηκε στο νοσοκομείο. Οι φίλοι του από τις φυλακές τον βοήθησαν να δραπετεύσει.

Τώρα πια, ο Φίλιππος Ραζής, φυγάς και κατάδικος, κρύβεται και με τη βοήθεια παλιών και νέων φίλων ετοιμάζει την επιστροφή του. Συγκεντρώνει νέα στοιχεία για να επαναδικαστεί η υπόθεση και να αποδειχτεί η αθωότητά του.

Για ακόμα μία φορά, τα βάζει με ένα ολόκληρο σύστημα για να πάρει πίσω όσα έχασε στην προσπάθειά του να το νικήσει. Θα τα καταφέρει;

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved