«Δεν το έχω συνειδητοποιήσει» - Η πρώην σύζυγος του Νίκου Ρόκκου περιγράφει τις τραγικές στιγμές
Media

«Δεν το έχω συνειδητοποιήσει» - Η πρώην σύζυγος του Νίκου Ρόκκου περιγράφει τις τραγικές στιγμές

Σε λίγη ώρα φίλοι και συγγενείς αποχαιρετούν τον Νίκο Ρόκκο στη Λήμνο.

Στην εκπομπή Super Κατερίνα, μίλησε η πρώην σύζυγός του, η οποία βρέθηκε στο νησί για την κηδεία του πρώην συζύγου της.

«Δεν θα μπορούσα να μην έρθω στην κηδεία του Νίκου. Και για τον ίδιο τον Νίκο, που αγαπούσαμε πολύ και για το παιδί μας. Όσες διαφορές και να είχαμε, καταφέραμε να έχουμε μια πολύ καλή σχέση ως γονείς και να συζητάμε πλέον σαν φίλοι για το τι συμβαίνει στη ζωή μας. Δεν το έχω συνειδητοποιήσει ακόμη.

STELIOS-ROKKOS-ADELFOS.jpg

Οι κουμπάροι μας με ενημέρωσαν ότι αγνοείται. Λέω αποκλείεται να έχει πάθει κάτι ο Νίκος. Λέω θα με πάρουν να μου πουν ότι βρέθηκε. Εγώ το είπα στην κόρη μου, ήταν έξω με τους φίλους της. Δεν ήθελα να το μάθει από κάπου αλλού. Την πήρα όπως το όφειλα, ήταν πολύ δύσκολο.

1704272497912-272219394-rokkos.jpg

Ήταν πολύ καλός πατέρας, με χιούμορ, πλάκα. Ήταν κεραυνοβόλος έρωτας. Θα θυμάμαι για πάντα το χαμόγελό του», είπε για να καταλήξει: «Δεν έχω μιλήσει με τον Στέλιο Ρόκκο, δεν έχω μιλήσει με κανέναν».

Δες το απόσπασμα

«Στο χωριό υπάρχει απόλυτη σιγή. Για να έβγαλε τα βαρίδια από πάνω του πάει να πει ότι αισθάνθηκε μια δυσφορία. Ερωτηματικό παραμένει πώς κατάφερε να βγάλει τα βαρίδια, να βρεθούν και ο ίδιος να μην καταφέρει να ανέβει στη βάρκα του. Η τραγική ειρωνεία είναι ότι ο Νίκος Ρόκκος ετοίμαζε μια μεγάλη γιορτή γιατί είχε εκλεγεί πρόεδρος του χωριού του. Είχε πάει να βγάλει χταπόδια γιατί θα ήταν από τα εδέσματα που θα προσφέρονταν στη γιορτή. Ακούγονται πολλά», είπε νωρίτερα στο Happy Day ο Παναγιώτης Σκαπετής

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved