Έρημη χώρα: Η νέα υποσχόμενη σειρά της ΕΡΤ- Η συγκλονιστική υπόθεση
Media

Έρημη χώρα: Η νέα υποσχόμενη σειρά της ΕΡΤ- Η συγκλονιστική υπόθεση

Μέσα στο 2024 πρόκειται να προβληθεί από τη συχνότητα της δημόσιας τηλεόρασης η νέα μίνι σειρά με την υπογραφή του Γώργου Γκικαπέππα και τίτλο Έρημη χώρα, που υπάρχει ήδη στην πλατφόρμα του ERTFLIX.

Η Έρημη χώρα είναι η νέα, πολλά υποσχόμενη παραγωγή της ΕΡΤ 1, που πρόκειται να μεταδοθεί μέσα στο 2024, με πρωταγωνιστές τον Γιώργο Κέντρο, τη Δανάη Σκιάδη και τον Γιώργο Καραμίχο. Είναι μία συγκινητική ιστορία, με μεγάλες δόσεις δράσης, που «ξεδιπλώνεται» σε οκτώ επεισόδια.

ERHMH-XORA.webp

Ο δημιουργός της, Γιώργος Γκικαπέππας, ακολουθώντας κινηματογραφικές προδιαγραφές, θέτει τον πήχη ψηλά και υπόσχεται να καθηλώσει το κοινό. Τα γυρίσματα της σειράς έχουν ήδη ολοκληρωθεί, διήρκεσαν συνολικά 48 ημέρες και έλαβαν χώρα στον Μαραθώνα, στον Διόνυσο, στην Παιανία και στη Νέα Σμύρνη.

Η υπόθεση

ERHMH-XWRA-EPEISODIA-5-8-(9).jpg

Η υπόθεση αφορά την κηδεμονία ενός παιδιού που χάνει ξαφνικά τους γονείς του σε τροχαίο δυστύχημα. Όλοι οι βασικοί ήρωες συνδέονται σε αυτή τη συναρπαστική περιπέτεια κηδεμονίας, που πρόκειται να τους φέρει αντιμέτωπους με τους δαίμονές τους και ταυτόχρονα να αναγκάσει την παγωμένη καρδιά τους να «ξυπνήσει» ξανά. Δώδεκα χρόνια πριν, ο αγρότης Λουκάς υπερασπίζεται τον γιο του, που δέχεται βίαιη επίθεση από ανθρώπους της νύχτας, επειδή ερωτεύτηκε μια Ρουμάνα που κινδύνευε από κυκλώματα. Λίγες ημέρες μετά, άγνωστοι βιάζουν και σκοτώνουν τη γυναίκα του και ο άντρας μεταμορφώνεται σε έναν σκληροτράχηλο ερημίτη που οπλοφορεί.

danai-skiadi-erimi-xora-gossiptv.jpg

Μήνες αργότερα, ο γιος του παντρεύεται τη Ρουμάνα, η οποία είναι έγκυος στο παιδί τους, αλλά ο Λουκάς δεν τον συγχωρεί και κόβει κάθε επαφή μαζί του. Το ζευγάρι αποκτά την Εύα, την οποία ο Λουκάς δεν την έχει δει ποτέ. Ύστερα από έντεκα χρόνια, όταν σκοτώνονται σε αυτοκινητικό δυστύχημα οι γονείς του κοριτσιού, ο Λουκάς είναι ο μόνος Έλληνας συγγενής της που μπορεί να αναλάβει την κηδεμονία της. Η κοινωνική λειτουργός Μαρίνα προσπαθεί να τον προσεγγίσει, αλλά ο άντρας αρνείται κάθε ανάμειξη. Τότε η γυναίκα βάζει σκοπό να μην οδηγηθεί η Εύα σε ίδρυμα, σε συνεργασία με τον Μάνο, έναν εισαγγελέα ανηλίκων.

erimi-xora-gossiptv.jpg

Το καστ της νέας σειράς της ΕΡΤ 1 απαρτίζουν, μεταξύ άλλων, οι Γιώργος Κέντρος, Δανάη Σκιάδη, Γιώργος Καραμίχος, Άννα Μαρία Μαρινάκη, Νίκος Αρβανίτης, Αλεξάνδρα Αϊδίνη, Γιώργος Γιαννόπουλος, Χρήστος Κοντογεώργης, Αλεξία Σαπρανίδου, Στέλιος Ξανθουδάκης, Κίττυ Πάίταζόγλου, Δημήτρης Αριανούτσος και ο Κωνσταντίνος Μαγκλόρας.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved