Η Σκορδά «κατακεραυνώνει» τον Αλέξη Παππά: «Τον θεωρώ τόσο θέατρο, τόσο υποκριτή…»
Media

Η Σκορδά «κατακεραυνώνει» τον Αλέξη Παππά: «Τον θεωρώ τόσο θέατρο, τόσο υποκριτή…»

Τους παίκτες του φετινού Survivor σχολίασαν στην εκπομπή Fay’s Time με τη Φαίη Σκορδά να μιλά για τον Αλέξη Παππά και τη συμμετοχή του στο ριάλιτι.

«Τον θεωρώ τόσο θέατρο, τόσο υποκριτή… Ό,τι και κάνει, δεν το λέω κακά, ο άνθρωπος συμπαθής μου, είναι αλλά θεωρώ ότι σε όλες τις τηλεοπτικές του παρουσίες καταπιέζει… δεν έχουμε δει τον εαυτό του. Είναι και ηθοποιός. Έχει ρόλο και στόχο μόνο τα χρήματα.

skorda-gia-pappa-(1).jpg

Αυτήν την αίσθηση μου έχει δώσει. Και το Bachelor που έκανε, όχι, έτσι είναι το concept. Ποιος μπορεί να το υποστηρίξει αυτό;», είπε η Φαίη Σκορδά και συνέχισε:

«Mπορεί ο Βολικάκης ή η Πηλιάκη να υποστηρίξουν ένα τέτοιο σενάριο; Δεν γίνεται. Τους ξέρουμε αυτούς τους ανθρώπους. Πώς μπορείς να δείχνεις μία άσχημη συμπεριφορά και να σε βλέπει ο κόσμος;»

Αλέξης Παππάς

DIASHMOI-ALE3HS-PAPPAS.jpg

Ηλικία: 37 ετών

Ιδιότητα: Ηθοποιός - Επιχειρηματίας

Ηθοποιός, επιχειρηματίας με δική του σειρά προϊόντων περιποίησης, και μοντέλο κατά το παρελθόν, επάγγελμα με το οποίο κατάφερε να ταξιδέψει σε πολλές χώρες του εξωτερικού και να συνεργαστεί με μερικά από τα διασημότερα brands της βιομηχανίας της μόδας. Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που φτιάχνει βαλίτσες για το Survivor. Έχει βρεθεί ξανά στον Άγιο Δομίνικο το 2021 και επιστρέφει δυναμικά φέτος, μιας και το παιχνίδι επιβίωσης γίνεται πιο στρατηγικό. Δηλώνει για άλλη μια φορά έτοιμος για τις δυσκολίες που πρόκειται να αντιμετωπίσει και το μότο του είναι… «ας αντέξει ο πιο δυνατός». Πριν φύγει για το τροπικό νησί του Δομίνικου δήλωσε ανυπόμονος να δει τις στρατηγικές των παικτών μετά τους νέους κανόνες του παιχνιδιού!

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved