Έρωτας Φυγάς - Παπαγεωργίου: «Συνεχίζουμε τα γυρίσματα αλλά ακόμη δεν γνωρίζουμε κάτι επίσημο»
Media

Έρωτας Φυγάς - Παπαγεωργίου: «Συνεχίζουμε τα γυρίσματα αλλά ακόμη δεν γνωρίζουμε κάτι επίσημο»

Για το «τέλος» της σειράς Έρωτας Φυγάς από το Open και το ενδεχόμενο να συνεχίσει σε κάποιο άλλο κανάλι, μίλησε ο Γιώργος Παπαγεωργίου.

Ο ηθοποιός αποκάλυψε πως συνεχίζονται κανονικά τα γυρίσματα ωστόσο ακόμη δεν γνωρίζουν κάτι επίσημο.

papageorgiou.webp

«Δεν ξέρουμε πολλές λεπτομέρειες, ξέρουμε ότι υπάρχει μια αμοιβαία πρόθεση και από την εταιρεία παραγωγής και από το κανάλι, αλλά δεν γνωρίζουμε ακόμα κάτι επίσημο εμείς. Ευχόμαστε να πάει καλά, γιατί για εμάς αυτή η σειρά ήταν πολύ σημαντική. Εμείς συνεχίζουμε τα γυρίσματα και πιστεύομε ότι και η στήριξη του κόσμους θα οδηγήσει τη σειρά σε κάτι πολύ καλά», είπε ο Γιώργος Παπαγεωργίου στην κάμερα της εκπομπής Breakfast @Star και συνέχισε:

EROTAS-FYGAS.jpg

«Υπήρξε μεγάλη αντίδραση σε σχέση με το κόψιμο της σειράς και νομίζω λειτούργησε πολύ υποστηρικτικά για τη συνέχιση της σειράς και όποτε κάποιος από εμάς ανεβάζει ένα story με κάποιο backstage, συνήθως παίρνουμε πολύ θετικό feedback. Νομίζω είναι ευχή όλων να συνεχιστεί η σειρά σε κάποιο νέο κανάλι από τον Γενάρη», πρόσθεσε και συμπλήρωσε:

«Δεν γνωρίζουμε περισσότερα πράγματα. Νομίζω αυτή τη φορά η οριστική απάντηση θα έρθει από το κανάλι, από την εταιρεία παραγωγής υπάρχει πράσινο φως και συνεχίζουμε τα γυρίσματα και παράλληλα περιμένουμε την ενημέρωση από το κανάλι».

Δες το απόσπασμα

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved