Ελένη Μενεγάκη-Γιάννης Λάτσιος: Τα τρυφερά σχόλια για τον γιο τους, Άγγελο στις φωτό από την Άνδρο
Media

Ελένη Μενεγάκη-Γιάννης Λάτσιος: Τα τρυφερά σχόλια για τον γιο τους, Άγγελο στις φωτό από την Άνδρο

Η Ελένη Μενεγάκη, ο Μάκης Παντζόπουλος και οι οικογένειές τους απόλαυσαν πολύτιμες και χαλαρωτικές στιγμές κατά τη διάρκεια των εορτών στο αγαπημένο τους νησί, την Άνδρο. 

Η αγαπημένη μας παρουσιάστρια μοιράστηκε με το κοινό της φωτογραφία με τα δύο της παιδιά, τον Άγγελο Λάτσιο και την μικρή Μαρίνα, τη στιγμή που ετοιμάζονταν να βουτήξουν στη θάλασσα.

Ελένη Μενεγάκη: Οι βουτιές στην Άνδρο και τα σχόλια στη φωτογραφία του Άγγελου Λάτσιου

Η Ελένη Μενεγάκη με τη συγκεκριμένη φωτογραφία ευχήθηκε στους followers της γράφοντας στη λεζάντα: «Καλή χρόνια με υγεία, με αγάπη, με χαρές και επιτυχίες! Επέλεξα αυτή την φωτογραφία για την πρώτη μέρα του 2024 γιατί ο Άγγελος και η Μαρίνα ήταν οι 2 που κέρδισαν φλουρί στην πίτα μας! Χρονια Πολλά!»

https://www.instagram.com/p/C1jfEnRN3Fn/

Την ίδια ακριβώς λογική ακολούθησε και ο αγαπημένος της γιος, ο οποίος μοιράστηκε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram τα δικά του στιγμιότυπα από την βουτιά!

Και οι δύο του γονείς, η Ελένη Μενεγάκη και ο Γιάννης Λάτσιος, έσπευσαν να σχολιάσουν την ανάρτηση.

«Τώρα που σας βλέπω στις φωτoγραφίες ζηλεύω που δεν βούτηξα κι εγώ κι έμεινα στην ηλιοθεραπεία! Καλή χρόνια αγάπες μου», έγραψε η Ελένη Μενεγάκη, ενώ ο Γιάννης Λάτσιος επέλεξε να σχολιάσει κόκκινες καρδιές δείχνοντας την αγάπη του στον γιο του.

https://www.instagram.com/p/C1hzMwZMkfQ/

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved