Media

Πωλίνα Γκιωνάκη: Το ξέσπασμά της μετά τον on air καβγά της με τον Μικρούτσικο: «Είναι πρόστυχο»

Gossip-tv Team

Στην εκπομπή της Μπέτυ Μαγγίρα, «I Love ΣΟΥΚΟΥ», φιλοξενήθηκε η Πωλίνα Γκιωνάκη, η οποία μίλησε για τον έντονο καυγά που είχε on air με τον Ανδρέα Μικρούτσικο. 

«Αυτό που έκανε το θεωρώ βία, λεκτική και ψυχολογική σε μια ολόκληρη οικογένεια», τόνισε η Πωλίνα Γκιωνάκη για την ένταση που είχε στην εκπομπή «Super Katerina» με τον Ανδρέα Μικρούτσικο πριν από μερικές μέρες.

«Πριν πάω καλεσμένη στην εκπομπή είχε κάνει ένα πολύ άσχημο σχόλιο για τον πατέρα μου. Αυτό που έκανε το θεωρώ βία, λεκτική και ψυχολογική σε μια ολόκληρη οικογένεια, για κάτι που έκανε ο πατέρας μου, ο οποίος έχει “φύγει” από τη ζωή.

gkionaki-(2).jpg

Ο κύριος Μικρούτσικος μεσουρανούσε στην τηλεόραση την εποχή που ο πατέρας μου ήταν στη ζωή. Γιατί δεν έβγαλε την εμπάθειά του στον ίδιο τον πατέρα μου και τη βγάζει σε μένα;», διερωτήθηκε η Πωλίνα Γκιωνάκη.

Στη συνέχεια και εμφανώς εκνευρισμένη η ηθοποιός επεσήμανε: «Γιατί δεν φώναξε τον Γιάννη Γκιωνάκη σε μία από τις εκπομπές του και να του κάνει ερωτήσεις σκληρές και να του μιλήσει όπως τόλμησε να μιλήσει σε εμένα; Γιατί; Επειδή είμαι γυναίκα; Επειδή δεν έχω τη δύναμη που είχε ο πατέρας μου;

Ήταν πρόστυχο αυτό που είπε. Δεν είπε όνομα. Είπε “τη μάνα ενός παιδιού”, ότι ο πατέρας μου… Δεν είναι σωστή η λέξη, την ερωμένη του έπρεπε να πει. Ήταν ερωμένη του, ήταν μια γυναίκα που είχε σχέση με έναν άντρα παντρεμένο με δύο παιδιά, η οποία είναι στη ζωή και μπορεί να την καλέσει στην εκπομπή του».

Δείτε παραπάνω το βίντεο με όσα είπε η Πωλίνα Γκιωνάκη.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved