Νίνο - Η επική ανάρτησή του στο Threads: «Από σήμερα είμαι καλοριφέρ, θα παντρευτώ μια μπανιέρα...»
Media

Νίνο - Η επική ανάρτησή του στο Threads: «Από σήμερα είμαι καλοριφέρ, θα παντρευτώ μια μπανιέρα...»

Τη δική του τοποθέτηση δημόσια έκανε ο Νίνο για το νομοσχέδιο που αφορά στον γάμο και την τεκνοθεσία ομόφυλων ζευγαριών

Ο αγαπημένος τραγουδοποιός ο οποίος δεν φοβάται ποτέ να πει τη γνώμη του για φλέγοντα θέματα της κοινωνίας μας, με αφορμή τα όσα σχολιάζονται τελευταία για το συγκεκριμένο θέμα δημόσια, θέλησε να εκφράσει δημόσια τη δική του άποψη και φυσικά το έκανε με ξεχωριστό τρόπο.

Συγκεκριμένα, χρησιμοποίησε το κοινωνικό δίκτυο Threads το οποίο επιτρέπει στους χρήστες του να μοιράζονται πιο προσωπικές σκέψεις τους με τους ακολούθους τους και έχει σχεδόν την ίδια λογική με το Twitter. Εκεί, ο Νίνο έγραψε σε ανάρτησή του:

«Από σήμερα είμαι καλοριφέρ 65 ετών, θα παντρευτώ μια μπανιέρα, και θα υιοθετήσω ένα αρσενικό κλειδί μαζί της. Τι δε γίνεται; 2024 έχουμε. Πού είναι το παράξενο;» έγραψε ο αγαπημένος καλλιτέχνης επιλέγοντας με τον δικό του ξεχωριστό τρόπο να εκφράσει την αντίθεσή του σε τέτοιου είδους φαινόμενα.

Μην ξεχνάμε ότι λίγες μέρες πριν, ο Νίκος Οικονομόπουλος τόλμησε επίσης να τοποθετηθεί δημόσια στο θέμα, σε τηλεοπτική συνέντευξη που έδωσε στον Γιώργο Λιάγκα. Ο γνωστός τραγουδιστής είπε όταν ρωτήθηκε για το συγκεκριμένο θέμα:

«Δε συμφωνώ με την τεκνοθεσία από ομόφυλα ζευγάρια, αλλά αυτή είναι η άποψή μου. Είναι ένα κομμάτι που εγώ προσωπικά δεν το δέχομαι. Έχει να κάνει με το θέμα της πίστης, είναι θέμα δικό μου… Πιστεύω ότι ένα παιδί χρειάζεται τη μαμά και τον μπαμπά, αυτό έχει ορίσει η φύση μας. Τώρα από εκεί και έπειτα τους νόμους στα χαρτιά τους βάζουν οι άνθρωποι, οπότε ας πάρει το κρίμα στον λαιμό του ο νομοθέτης».

Stigmiotypo-plhroys-o8onhs-712024-30024-mm.jpg

Η ανάρτηση του Νίνο στο Threads.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved