Survivor: Συγκλονίζει η Ανδριάνα Καγιά: «Είχα νευρική ανορεξία»
Media

Survivor: Συγκλονίζει η Ανδριάνα Καγιά: «Είχα νευρική ανορεξία»

Survivor: Η 29χρονη Ανδριάνα Καγιά με καταγωγή από το Αγρίνιο μίλησε στο αποψινό επεισόδιο 9/1 του ριάλιτι επιβίωσης για την περιπέτεια που είχε περάσει με την υγεία της.

Η ίδια μπήκε στο παιχνίδι και είναι έτοιμη να ζήσει με πάθος την εμπειρία, ξεπερνώντας τη μοναδική δυσκολία, που πιστεύει ότι θα αντιμετωπίσει στο νησί… την έλλειψη ύπνου στην καλύβα! Αυτό που την έχει κάνει δυνατή, είναι το γεγονός ότι έχει ήδη περάσει πολλές δυσκολίες και τις έχει αντιμετωπίσει στα ίσια.

Μία από αυτές είναι και το ότι είχε περάσει νευρική ανορεξία.

andriana.jpeg

«Έχω περάσει δυσκολίες στη ζωή μου. Όπως και κάθε άνθρωπος, αλλά για τον καθένα είναι διαφορετικό. Με έχουν κάνει δυνατή για να αντιμετωπίζω και τις δυσκολίες που θα συναντήσω και εδώ στο παιχνίδι που θα είναι πολλές», είπε αρχικά η Ανδριάνα Καγιά και συνέχισε:

«Η μεγαλύτερη δυσκολία που αντιμετώπισα και μόνη μου είναι ότι ήμουν παθούσα νευρικής ανορεξίας. Μέσα από την ενασχόληση και με το επάγγελμα της κοινωνικής λειτουργού που εγώ επέλεξα αλλά και με την ενασχόλησή μου με το fitness, κατάφερα να το αντιμετωπίσω μόνη μου. Αν κάποιος θέλει κάτι πολύ το καταφέρνει και γι΄αυτό είμαι εγώ εδώ...».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από το Survivor:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved