Survivor: Ο Παύλος Παπαδόπουλος νιώθει «Σπαρτιάτης» και έγινε χαμός - Ο καβγάς και οι εξηγήσεις
Media

Survivor: Ο Παύλος Παπαδόπουλος νιώθει «Σπαρτιάτης» και έγινε χαμός - Ο καβγάς και οι εξηγήσεις

Survivor: Ο Παύλος Παπαδόπουλος και ο Άγγελος Γεωργουδάκης έπαιξαν μαζί στο αποψινό επεισόδιο 9/1 κατά τη διάρκεια που βρισκόντουσαν στο στίβο μάχης και ξέσπασε ένας καβγάς με τον Φάνη.

Όταν η σειρά τους έφτασε για να παίξουν, ένας εριστικός πανηγυρισμός έφερε τα πάνω κάτω.

«Εδώ είναι ο Σπαρτιάτης», φώναξε ο Παύλος Παπαδόπουλος μετά το τέλος του αγώνα στο Survivor 2024 με τον Φάνη Μπολέτση να αναρωτιέται αν κάποιος τον έβρισε και αντέδρασε με αυτόν τον τρόπο.

«Αν είναι να το κάνουμε και εμείς αυτό. Καταλαβαίνω ότι έχει ένταση επειδή κέρδισε αλλά και πάλι… Όχι ρε φίλε δεν είναι σωστό, είναι αντιαθλητικό. Σε κάθε νίκη δηλαδή να πηγαίνω κι εγώ και να ερίζω;», είπε χαρακτηριστικά.


Αφού οι Διάσημοι πήραν τη νίκη, ο Παύλος Παπαδόπουλος, μίλησε στις κάμερες και εξήγησε τον λόγο που αναφέρθηκε αυτός ο χαρακτηρισμός μπροστά σε όλους.

«Την ώρα που κέρδισα τον αγώνα βγήκε όλο το πάθος και όλη η ένταση που είχε συσσωρευτεί τόσο καιρό μέσα μου και έδειξα τον Λεωνίδα που έχω εδώ και είπα "εδώ είναι ο Σπαρτιάτης". Εντάξει, έτυχε ή μάλλον τυχαίνει. Εμένα από 18 χρονών, το παρατσούκλι μου ήταν Σπαρτιάτης. Δεν το είπα για να μειώσω τον Άγγελο. Το παιδί είναι φοβερό και άξιος αντίπαλος», είπε μεταξύ άλλων ο Παύλος και αναφέρθηκε στον Φάνη χαρακτηρίζοντάς τον «δικηγόρο του διαβόλου».


Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved