Χρηστίδου: «Χρησιμοποίησαν παράνομα φωτογραφίες μου για χάπια αδυνατίσματος, κάποιοι την πάτησαν…»
Media

Χρηστίδου: «Χρησιμοποίησαν παράνομα φωτογραφίες μου για χάπια αδυνατίσματος, κάποιοι την πάτησαν…»

 

H Σίσσυ Χρηστίδου μίλησε στην κάμερα της εκπομπής, Happy Day για την τηλεοπτική χρονιά, πώς πέρασε τις γιορτές αλλά και για την απάτη με τα χάπια αδυνατίσματος που χρησιμοποίησαν παράνομα το όνομά της.

Αρχικά ανέφερε: «Η χρονιά μου φαίνεται πολύ ενδιαφέρουσα, πολλές εκπομπές, πολλά σήριαλ, νομίζω ότι η τηλεόραση είναι στα πάνω της και αυτό είναι σπουδαίο γιατί πολλοί άνθρωποι έχουν δουλειά. Ελπίζω να παραμείνει έτσι».

xristidou2.jpg

Και πρόσθεσε: «Τα Χριστούγεννα πήγαμε στο Λονδίνο με τα παιδιά περάσαμε υπέροχα και μετά την Πρωτοχρονιά πήγαμε Θεσσαλονίκη. Εκεί ήμασταν με τον αδελφό μου, τον μπαμπά μου, πιο οικογενειακά. Πέρασα 2η Πρωτοχρονιά χωρίς την μητέρα μου, πέρυσι ήταν πιο δύσκολο. Κάθε χρόνος που περνάει η άδεια θέση στο τραπέζι πάντα μένει. Κρατάμε όλα όσα έχει αφήσει πίσω για εμάς… Χρειάζομαι ηρεμία, θα ήθελα να είναι μια βαρετή χρονιά. Τα τελευταία χρόνια ήταν δύσκολα για εμένα, αλλά νομίζω ότι όλα θα πάνε καλύτερα.

sissychristidou_1701190920_3246147176302369531_143812079.jpg

Όσον αφορά τη διαδικτυακή απάτη με τα χάπια αδυνατίσματος, είπε: «Ο κόσμος είναι πολύ υποψιασμένος και δεν πιστεύει τέτοιες μπούρδες! Είναι κάποιες εταιρείες που χρησιμοποιούν παράνομα φωτογραφίες διάσημων προσώπων, προσπαθώντας να πουλήσουν χάπια. Απλά επειδή μου ήρθαν μηνύματα από κορίτσια που προχώρησαν στην αγορά των χαπιών, βγήκα να μιλήσω γι’ αυτό. Από την άλλη, μια φίλη μου μου είπε ότι τα χάπια αυτά δεν έρχονται ποτέ, μόνο λεφτά χάνεις. Θεωρώ ότι είναι επικίνδυνα πράγματα αυτά».

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved