Απογοητευμένος ο Γιάννης Μπούτος με το Open: «Κάποιο λάκκο έχει η φάβα»
Media

Απογοητευμένος ο Γιάννης Μπούτος με το Open: «Κάποιο λάκκο έχει η φάβα»

Breakfast@star: Στην εκπομπή του Star έκανε δηλώσεις ο Γιάννης Μπούτος οι οποίες προβλήθηκαν σήμερα 10/1.

Ο ίδιος μίλησε για το Open, αλλά και την εκπομπή του Σαββατοκύριακου που συζητιέται εδώ και μήνες και ακόμα δεν την έχουμε δει παρόλο που ξεκίνησε και το δεύτερο μισό της σεζόν.

«Καλή χρονιά! Ακόμα συζητάνε για την εκπομπή στο Open; Νομίζω ότι το έχουν ξεχάσει όλοι το τελευταίο διάστημα. Προσπαθούσα να δω τι γίνεται με την εκπομπή στο Open, αλλά σταμάτησα γιατί δεν ήθελα να επιβαρύνω τον εαυτό μου γιατί ήταν κάτι το οποίο με σύγχυζε. Προφανώς και με στεναχώρησε γιατί εγώ ήθελα να συνεχίσω στην τηλεόραση.

mpoytos.jpeg

Η αλήθεια είναι ότι έχω μήνες να μιλήσω με τη Φελίσια και τη Μαριάντα, μόνο τον Τριαντάφυλλο είδα σχετικά πρόσφατα, είχα πάει στο μαγαζί που τραγουδούσε. Με τα υπόλοιπα παιδιά δεν έχω καμία επαφή, έχουμε να μιλήσουμε από τον Σεπτέμβριο», είπε αρχικά ο Γιάννης Μπούτος και συνέχισε:

«Για να της λένε της Φελίσιας να κάνει δοκιμαστικό για τη Μαγγίρα, λογικά δεν θα έχουν στα άμεσα πλάνα τους την εκπομπή στο Open. Κάποιο λάκκο έχει η φάβα. Πείτε με υπερβολικά ειλικρινή αλλά έτσι είναι. Δεν νομίζω ότι υπάρχει λόγος να πάρω ένα τηλέφωνο τώρα στο Open, νιώθω κι εγώ κάπως φορτικός με το να παίρνω τηλέφωνα και να ρωτάω...».

Δείτε το σχετικό βίντεο από το Breakfast@star:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved