Ξεσπούν κατά του Νταλάρα γνωστοί τραγουδιστές μετά τις δηλώσεις για τα «μπιφτέκια και τα λουκάνικα»
Media

Ξεσπούν κατά του Νταλάρα γνωστοί τραγουδιστές μετά τις δηλώσεις για τα «μπιφτέκια και τα λουκάνικα»

Πιο συγκεκριμένα ο τραγουδιστής δήλωσε μεταξύ άλλων πως: «Έχουμε καταπληκτικούς ανθρώπους στον χώρο της μουσικής που εκμεταλλεύονται τη σχέση τους και κάνουν διαφημίσεις με μπιφτέκια και λουκάνικα. Δεν είναι καλό αυτό, είναι ντροπή, είναι στα όρια του “καραγκοζιλικίου”».

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου ανέφερε χαρακτηριστικά στη ραδιοφωνική του εκπομπή:

«Δεν κατάλαβα τι πειράζει αυτό δηλαδή; Αχ, κύριε Νταλάρα τώρα δεν θέλω να απαντήσω, ξέρετε την αγάπη που σας έχω. Γιώργο μου νομίζω εδώ κάνεις πολύ σοβαρό λάθος. Ο κάθε τραγουδιστής αφήνει το στίγμα του, έχει τον κόσμο του, καλά κάνουν αυτά τα παιδιά που είναι πολύ όμορφα και κάνουν και διαφημίσεις, έχουν το κοινό του και πάνε να το διασκεδάσουν».

Σήμερα 10/1, μιλώντας στην εκπομπή Super Κατερίνα, ο Πάνος Καλίδης, ο Άκης Δείξιμος και ο Στάθης Αγγελόπουλος ξέσπασαν κατά του Γιώργου Νταλάρα, καθώς καθόλου δεν του άρεσαν οι συγκεκριμένες δηλώσεις.

dhlwseis.jpeg

«Το τι στίγμα θα αφήσει ο Αντώνης Ρέμος θα φανεί στην πορεία. Έχει τραγουδήσει σπουδαία τραγούδια τις τελευταίες δεκαετίες. Θέλω να πιστεύω ότι έτσι όπως μίλησε ο Γιώργος Νταλάρας έβγαλε γενικά έναν θυμό και πήρε η μπάλα και τον Αντώνη Ρέμο. Έχει δίκιο στο ότι σήμερα τα νέα παιδιά μπορεί και να μη γνωρίζουν αυτά τα ονόματα, οπότε ναι είναι πιο φτωχό το ρεπερτόριο που πρέπει να μελετήσουν τα νέα παιδιά όταν θέλουν να μοιάσουν στους μεγάλους του σήμερα. Προφανώς αυτό ήθελε να πει ο κύριος Νταλάρας. Είναι αλλιώς η κατάσταση πια, η showbiz έχει να κάνει με την εικόνα», είπε χαρακτηριστικά ο Άκης Δείξιμος.

«Τον Γιώργο Νταλάρα τον εκτιμώ και τον θαυμάζω ως τραγουδιστή αλλά είναι μία λάθος τοποθέτηση. Θα πρέπει να καταλάβει ο Γιώργος ο Νταλάρας ότι οι εποχές έχουν αλλάξει. Όλοι έχουμε διαφημίσει αλυσίδες fast-food, κι εγώ ακόμα. Νομίζω ότι ήταν μια λάθος τοποθέτηση, λυπάμαι», είπε με τη σειρά του ο Στάθης Αγγελόπουλος.

Και ο Πάνος Καλίδης τόνισε: «Είπε βαριές κουβέντες ο Γιώργος Νταλάρας. Φυσικά και δεν είναι καραγκιοζιλίκι, δεν είναι ντροπή, εάν γίνεται με αξιοπρέπεια και αν δεν προσβάλλει οικογένειες, καριέρες, ήθη και έθιμα. Στα social media κάνουμε και ποστ και στόρι, στην τηλεόραση δεν μου έχει γίνει ακόμα κάποια πρόταση αλλά θα μπορούσα να διαφημίσω για παράδειγμα ένα ρολόι».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από τη Super Κατερίνα:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved