Ηλέκτρα: Ο Νικόλας δικάζεται – Ο Γιωργάκης καταθέτει
Media

Ηλέκτρα: Ο Νικόλας δικάζεται – Ο Γιωργάκης καταθέτει

Ηλέκτρα: Ο Νικόλας θα βρεθεί ενώπιον του δικαστηρίου στα επόμενα επεισόδια της δραματικής σειράς της ΕΡΤ1 κατηγορούμενος για τον φόνο της Πόπης.

Από την Αθήνα έρχεται στο νησί ο φίλος του Παύλου, δικηγόρος Νάσος Δημαράς, ο οποίος αναλαμβάνει να βρει όσο περισσότερους μάρτυρες κατηγορίας μπορεί. Η Ηλέκτρα θέλει να καταθέσει πως είδε τον Νικόλα στον τόπο που βρέθηκε το πτώμα της Πόπης. Και ο Βρεττός, με τη σειρά του, θέλει να βοηθήσει και να καταθέσει όσα γνωρίζει για τη φωτιά στο ναυπηγείο.

1702458449284-904320386-ilektra.jpg

0 δικηγόρος, όμως, βρίσκει πως μόνη σωτηρία για τον πελάτη του είναι μια νέα κατάθεση του Γιωργάκη. Τα πρωτοσέλιδα κάνουν λόγο για τον «Δράκο της Αρσινόης» και η οικογένεια Βρεττού βρίσκεται στο στόχαστρο όλων. 0 Νικόλας, όμως, δεν το βάζει κάτω και κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του για να αθωωθεί. Έτσι, απειλεί τον Κωνσταντή με κάτι που δεν γνωρίζει κανείς στην Αρσινόη: ο άντρας της Ζωής έχει μια δεύτερη ζωή στην Αθήνα. Την επόμενη μέρα, η δίκη ξεκινά με τον Νάσο να μη γνωρίζει πως κάποιος φροντίζει να ενημερώνει τον Νικόλα για τη νομική του προσέγγιση και δυστυχώς στο δικαστήριο ακούει το τελευταίο πράγμα που θα ήθελε: ότι ο Γιωργάκης δεν θα καταθέσει. Το δικαστήριο δεν επιτρέπει την κατάθεση του μικρού αγοριού προφασιζόμενο αστείες δικαιολογίες.

ilektra.jpg

Βέβαια, ο Νάσος δεν τα παρατάει και στη δικαστική αίθουσα καταθέτουν οι μάρτυρες υπεράσπισης. Λίγο πριν από τις τελικές αγορεύσεις του δικαστηρίου κι αφού έχουν καταθέσει όλοι οι μάρτυρες, γίνεται μια ανατροπή που κανένας δεν περίμενε και αλλάζει όλα τα δεδομένα της δίκης! 0 Νικόλας, σε μια απεγνωσμένη προσπάθεια να γλιτώσει, κάνει επίσημη πρόταση γάμου στη Φιλιώ, καθώς ως αρραβωνιαστικιά του δεν θα μπορεί να καταθέσει. Λίγο μετά, ο Παύλος αποκαλύπτει στη Δανάη και τη Νεφέλη ότι ο Γιωργάκης θα καταθέσει ξανά .Όμως η Δανάη λέει το νέο στον Νικόλα και στο δικαστήριο ο Δάνης φοβίζει τον μικρό. Αυτός τελικά καταθέτει, αλλά αυτά που λέει ανατρέπουν ακόμα μία φορά τα πάντα στη δίκη!

Πηγή mytv

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved