Το Ναυάγιο – Νέα επεισόδια: Η Ειρήνη δέχεται την πρόταση γάμου του Ιπποκράτη
Media

Το Ναυάγιο – Νέα επεισόδια: Η Ειρήνη δέχεται την πρόταση γάμου του Ιπποκράτη

Το Ναυάγιο: Ο Γιώργης μοιράζεται με τον Βασίλη τις ανησυχίες του για τη Στέλλα και αυτός πηγαίνει να τη βρει για να μάθει τι σχεδιάζει.

Αυτό που δεν ξέρει είναι ότι η Στέλλα έχει βάλει ήδη σε εφαρμογή ένα σκοτεινό σχέδιο και επικοινωνεί με τον ναύτη που σκότωσε τον Κυριάκο. Συγκεκριμένα, η γυναίκα τού ζητάει να την επισκεφθεί στο σπίτι της για να μιλήσουν χωρίς να του αποκαλύψει ποια είναι.

navagio-3.jpg

Το Ναυάγιο

Παράλληλα, ο Δημήτρης ετοιμάζεται να ανέβει στην Αθήνα και μάλιστα όχι μόνος του, ενώ ο Πέτρος αποφασίζει να κάνει την κίνησή του με την Ειρήνη την ώρα που αυτή δίνει επιτέλους μια απάντηση στην πρόταση γάμου του Ιπποκράτη. Η κοπέλα δέχεται να παντρευτεί τον άντρα, γνωρίζοντας ότι σύντομα θα χάσει τον πατέρα της και πως το να τη δει ευτυχισμένη δίπλα σε έναν άντρα που της παρέχει ασφάλεια θα τον καθησύχαζε.

1704277302505-23664952-eirini-to-navagio-gossiptv.jpg

Ο Άγγελος μαθαίνει πως ο Ιπποκράτης είναι ο αντίζηλος του Πέτρου για την καρδιά της Ειρήνης και προσπαθεί να τον βοηθήσει. Από την άλλη, η Αλίκη, μην αντέχοντας πλέον την κακοποίηση που δέχεται από τον Παντελίδη, αποφασίζει να αντισταθεί, ενώ ο Δημήτρης αναγκάζει τον Στέφανο να πάει μαζί του στην Αθήνα για να κάνουν έκπληξη στη Λίνα. Ωστόσο, ο Στέφανος δεν προλαβαίνει να ειδοποιήσει τη Λίνα για την άφιξή τους και όλοι μαζί βρίσκονται τετ α τετ με τον Μάκη, ο οποίος μαθαίνει πως η Λίνα έχει αρραβωνιαστικό...

Πηγή mytv

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved