H Παραλία - Νέα επεισόδια: Ο Καραχάλιος ξεμπροστιάζει τις παρανομίες του Διονύση
Media

H Παραλία - Νέα επεισόδια: Ο Καραχάλιος ξεμπροστιάζει τις παρανομίες του Διονύση

Η Παραλία: Την ώρα που η Υπατία και ο Χάρι πάνε τη σχέση τους στο επόμενο επίπεδο, ο αστυνόμος Καραχάλιος συνεχίζει τις έρευνες για τον Διονύση και φτάνει σε συγκλονιστικές αποκαλύψεις.

Παράλληλα, ο Σήψης ερωτεύεται και η Μαρία ανοίγει την καρδιά της στον Ανδρέα. Το σημαντικό δείπνο που διοργανώθηκε με προτροπή του Διονύση στο σπίτι της οικογένειας Αρχοντάκη, έχοντας ως επίσημο καλεσμένο τον Χάρι, εξελίσσεται πολύ θετικά, παρά τις αμφιβολίες του πρώτου. Έτσι, στη συνέχεια, η Υπατία με τον αγαπημένο της θέτουν τη σχέση τους σε μία νέα τροχιά. Εν τω μεταξύ, όσο οι μέρες περνούν, τα νέα ότι ο δεσμός τους είναι επίσημος και πως σύντομα αναμένεται να αποκτήσουν το πρώτο τους παιδί αρχίζουν να μαθαίνονται σε όλο το χωριό.

H-PARALIA-EPEISODIO-71-4.jpg

Οι περισσότεροι χαίρονται με αυτές τις εξελίξεις στη ζωή του Χάρι και της εγκυμονούσας συντρόφου του. Ταυτόχρονα, οι δυο τους κάνουν κοινά όνειρα και σχέδια τόσο για την προσωπική τους ευτυχία όσο και για την επαγγελματική τους πορεία, καθώς ως γιατροί μπορούν να συνεχίζουν να συνεργάζονται, κερδίζοντας τα ως προς το ζην. Στην αντίπερα όχθη, ο γάμος του Γράντου με την Κερασία φαίνεται να βρίσκεται σε μεγάλο αδιέξοδο και να οδεύει προς την οριστική διάλυση, καθώς εκείνη δεν αντέχει άλλο τη συμπεριφορά του άντρα της. Μάλιστα, η Κερασία είναι πλέον αποφασισμένη να κάνει το επόμενο μεγάλο βήμα χωρίς αυτόν, διεκδικώντας όσα της αξίζουν.

H-PARALIA-EPEISODIO-49-3.jpg

Την ίδια στιγμή, ο Σήφης συνεχίζει τις παράνομες δραστηριότητες με τον Γράντο και μπλέκουν στη συνεργασία τους και τον Μαρκ. Τελικά, οι δύο φίλοι βρίσκουν τον τρόπο για να προχωρήσουν ένα βήμα παραπάνω με το σχέδιό τους να πουλήσουν αρχαία αντικείμενα που «ψαρεύουν» από τη θάλασσα.

Πηγή mytv

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved