Έφη Σαρρή: «Δεν χρειάζεται να εργάζομαι για να ζω. Όλα τα απέκτησα με τους δικούς μου κόπους»
Media

Έφη Σαρρή: «Δεν χρειάζεται να εργάζομαι για να ζω. Όλα τα απέκτησα με τους δικούς μου κόπους»

Για την αποχή της από τις πίστες, πώς κατάφερε να κάνει περιουσία αλλά και πώς είναι αυτό το διάστημα η προσωπική της ζωή, μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξή της η Έφη Σαρρή.

Έχουμε πολύ καιρό να σας δούμε σε κάποια μεγάλη πίστα, γιατί συμβαίνει αυτό, δεν σας έχουν γίνει προτάσεις;

Εμφανίζομαι σε διάφορα clubs σε όλη την Ελλάδα όπως και στην Αθήνα. Επιλέγω χώρους πλέον που μου αρέσουν. Τα τελευταία χρόνια απέχω από τις μεγάλες πίστες. Δεν μπορώ άλλο αυτό το συνεχόμενο πρόγραμμα στη ζωή μου, γιατί είχα κουραστεί, οπότε θέλω να κάνω πράγματα πιο ήρεμα και πιο δημιουργικά.

sarri.jpg

Έχετε περάσει από τις «χρυσές» εποχές της νύχτας, δουλεύοντας ακόμη και επτά μέρες την εβδομάδα, καταφέρατε να κάνετε περιουσία;

Μπορώ να σου πω ότι είμαι καλά. Δεν χρειάζεται δηλαδή να εργάζομαι για να ζω. Όλα τα απέκτησα με τους δικούς μου κόπους. Κατάφερα να βάλω χρήματα στην άκρη εκείνες τις εποχές. Έπαιξε ρόλο και το γεγονός βέβαια ότι δεν είχα άλλες υποχρεώσεις, δεν είχα παιδιά και οικογένεια πίσω μου, να χρειάζεται οικονομική στήριξη, οπότε ό,τι έκανα, το έκανα για μένα. Τα χρήματά μου τα επένδυσα κυρίως σε ακίνητα.

sarri-(1).jpg

Είστε ερωτευμένη αυτό το διάστημα; Υπάρχει κάποιος σύντροφος στη ζωή σας;

Πάντα υπάρχει κάτι στη ζωή μου. Είμαι καλά και νιώθω ευχαριστημένη. Δεν θέλω όμως να δημοσιοποιώ τις σχέσεις μου, είναι προσωπικά μου θέματα και τα κρατάω για μένα.

Πηγή Λοιπόν

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved