ΕΡΤ Backstage: Οριστικό «παρελθόν» Παπαδημητρίου-Κομμάτα από την παρουσίαση - Η επίσημη ανακοίνωση
Media

ΕΡΤ Backstage: Οριστικό «παρελθόν» Παπαδημητρίου-Κομμάτα από την παρουσίαση - Η επίσημη ανακοίνωση

Ψιθυριζόταν έντονα τις τελευταίες μέρες πως ο Μιχάλης Παπαδημητρίου και η Κωνσταντίνα Κομμάτα που παρουσίαζαν την εκπομπή «ΕΡΤ Backstage» απομακρύνθηκαν από τις θέσεις τους, οι οποίες συρρικνώθηκαν σε μία, σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση τη ΕΡΤ. 

Το δελτίο τύπου με τις αλλαγές στην εκπομπή του κρατικού καναλιού αναφέρει χαρακτηριστικά:

«Το Σάββατο 13 Ιανουαρίου 2024, στην εκπομπή της ΕΡΤ1 «ΕΡΤ Backstage», η Κατερίνα Διδασκάλου μιλάει για τις σκηνές της «Ηλέκτρας» που της έχουν μείνει αξέχαστες, καθώς και για τη σχέση που έχει με τα παιδιά της, τα εγγόνια της αλλά και με τον χρόνο.

Η Ζωή Κρονάκη και ο Δημήτρης Γιαγτζόγλου μιλούν για όλα όσα συμβαίνουν πίσω από τις κάμερες πριν βγει η εκπομπή «Δύο στις 10» στον αέρα.

Οι Νικολέτα Κοτσαηλίδου, Μιχάλης Οικονόμου, Ηλιάνα Γαϊτάνη και Βασίλης Ευταξόπουλος, από το «Κάνε ότι Κοιμάσαι ΙΙ», απαντούν με χιούμορ στα σχόλια του X/Twitter.

Στη ρετρό ενότητα της εκπομπής παρακολουθούμε μια αναδρομή στο θρυλικό «Θέατρο της Δευτέρας», που ξεκίνησε από το ραδιόφωνο και συνέχισε στην τηλεόραση της ΕΡΤ.

Επίσης, μεταφερόμαστε πίσω από τα μικρόφωνα του Πρώτου Προγράμματος, όπου οι Μαρία Γεωργίου και Βασίλης Αδαμόπουλος από την εκπομπή «Πρωινές Διαδρομές», περιγράφουν την καθημερινότητα ενός ραδιοφωνικού παραγωγού.

Και αυτό το Σάββατο παρακολουθούμε preview απ’ όλα όσα θα γίνουν στις αγαπημένες μας σειρές, «Η παραλία», «Ηλέκτρα», «Κάνε ότι κοιμάσαι ΙΙ».

Η πρόταση της εβδομάδας: Τέσσερα αριστουργήματα του σύγχρονου ευρωπαϊκού κινηματογράφου και μια βραβευμένη μίνι σειρά που μπορούμε να απολαύσουμε στο ΕRTFLIX.

Παρουσίαση: Κέλλυ Βρανάκη
Σκηνοθεσία: Σοφία Αθανασίου
Αρχισυνταξία: Τατιάνα Χατζή
Creative Director: Ρωξάνη Ρόμπου
Παραγωγή: Plan A».

Έτσι, οι Παπαδημητρίου-Κομμάτα αντικαθίστανται από την Κέλλυ Βρανάκη.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved