Survivor 2024-Δώρα Νικολή:Η ηλικία, τα 4 παιδιά, οι οικονομικές δυσκολίες & η απώλεια που την πόνεσε
Media

Survivor 2024-Δώρα Νικολή:Η ηλικία, τα 4 παιδιά, οι οικονομικές δυσκολίες & η απώλεια που την πόνεσε

Η Δώρα Νικολή είναι από τις παίκτριες του Survivor 2024 που έχει ξεχωρίσει. Η 46χρονη μητέρα αγωνίζεται στους στίβους μάχης δίνοντας το 100% του εαυτού της και έχει ήδη αποκαλύψει on camera άγνωστες πτυχές της ζωής της...

Η μεγαλύτερη σε ηλικία παίκτρια του φετινού Survivor και η στενή της σχέση με τον αθλητισμό ίσως είναι ο καλύτερος συνδυασμός για να τη βλέπουμε για αρκετό καιρό στους τηλεοπτικούς μας δέκτες, καθώς έχει υποσχεθεί στον εαυτό της ότι δεν πρόκειται να αποχωρήσει σύντομα.

Η στενή της σχέση με τον αθλητισμό, η άψογη φυσική της κατάσταση, η αντοχή και η ευστοχία της είναι στοιχεία που μπορούν να δυσκολέψουν τους αντιπάλους της στον Άγιο Δομίνικο.

Τα παιδιά, το μπάσκετ & η απαιτητική καθημερινότητα

Η 46χρονη μητέρα που γεννήθηκε στην Αυστραλία και μετακόμισε μόνιμα στην Ελλάδα, και συγκεκριμένα στη Θεσσαλονίκη την οποία και λατρεύει, όταν ήταν μόλις 7 ετών.

Η καθημερινότητα της Δώρας Νικολή είναι γεμάτη αγάπη, καθώς η ίδια μεγαλώνει τα τέσσερα παιδάκια της. Διατηρεί το δικό της κατάστημα με είδη γάμου και βάφτισης, ενώ παράλληλη είναι και καθηγήτρια Αγγλικών. Η 46χρονη μητέρα έχει περάσει από πολλά επαγγέλματα, θέλοντας να προσφέρει μια καλύτερη ζωή στα παιδιά της.

Η σχέση της με τον αθλητισμό και το καλλίγραμμο σώμα της ελπίζει να τη βοηθήσουν στο Survivor 2024, καθώς στόχος της είναι να ξεπεράσει κάθε εμπόδιο, να ρίξει τον τελικό στόχο και να κερδίσει το μεγάλο έπαθλο του τελικού.

Μεγάλος της έρωτας είναι το μπάσκετ, το οποίο επιλέγει να εξασκεί σε καθημερινή βάση για να ξεφεύγει από τη ρουτίνα και τις υποχρεώσεις της καθημερινότητας. Ανεξάρτητα από το φορτωμένο πρόγραμμά της, η Δώρα Νικολή επιλέγει να κάνει το άθλημα που αγαπά σε διάφορες τοπικές ομάδες.

Η Δώρα Νικολή μπήκε στο Survivor 2024 αποφασισμένη να κάνει τα πάντα ώστε να φτάσει στον τελικό και να διεκδικήσει το πολυπόθητο και μεγάλο έπαθλο. Και όταν λέμε τα πάντα… εννοούμε ακόμα και να αναμετρηθεί με άντρες συμπαίκτες και αντιπάλους της.

Οι δύσκολες συνθήκες διαβίωσης του reality επιβίωσης δε τη φοβίζουν, καθώς από μικρό παιδί έχει μάθει να ανταπεξέρχεται σε κάθε δυσκολία. Με προσήλωση στους στίβους μάχης και τον τελικό στόχο, η Δώρα Νικολή ελπίζει να διεκδικήσει το έπαθλο του Survivor 2024!

Σε μία σύντομη εξομολόγησή της από τον μακρινό Άγιο Δομίνικο, η Δώρα είχε αποκαλύψει τις οικονομικές δυσκολίες που πέρασε όμως εκείνο που τη λύγισε, ήταν όταν αναφέρθηκε στο παιδί που κυοφορούσε και δεν γεννήθηκε ποτέ. Επίσης η εγκυμοσύνη της στο τέταρτο παιδάκι της ήταν κάτι που της έφερε δάκρυα στα μάτια. Δείτε το βίντεο παρακάτω:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved