Survivor 2024 - Άγγελος Γεωργουδάκης: Όσα δεν γνωρίζετε για τον νεότερο παίκτη του φετινού ριάλιτι
Media

Survivor 2024 - Άγγελος Γεωργουδάκης: Όσα δεν γνωρίζετε για τον νεότερο παίκτη του φετινού ριάλιτι

Ο Άγγελος Γεωργουδάκης δίνει τον καλύτερό του εαυτό στο Survivor 2024 ελπίζοντας για μια θέση στον τελικό. 

Η σχέση του με τη γυμναστική και η αγάπη του για τη θάλασσα, τον έκαναν να ξεχωρίζει από τους υπόλοιπους συμπαίκτες του.

Ο 21χρονος παίκτης έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον του κοινού χάρη στο καλλίγραμμο σώμα του και τις αθλητικές του επιδόσεις, δύο στοιχεία που μαρτυρούν την καλή σχέση του με τον αθλητισμό και τη γυμναστική.

Η ναυαγοσωστική, οι ειδικές δυνάμεις & το Survivor

Ο Άγγελος Γεωργουδάκης έχει καταγωγή από το Αίγιο και είναι από τους νεότερους παίκτες του Survivor 2024. O 21χρονος κατέχει πτυχίο στη ναυαγοσωστική, γεγονός που μαρτυρά την αγάπη του για το νερό και τη γυμναστική. Από πολύ μικρή ηλικία ξεκίνησε να έρχεται σε επαφή με πολλά είδη αθλημάτων.

Η πυγμαχία, η τοξοβολία και το krav maga είναι ορισμένα από τα αθλήματα που ξεχώρισαν στη ζωή του, καθώς κατάφεραν να του κλέψουν την καρδιά. Το καλλίγραμμο σώμα του, όπως το έχουμε δει στο Survivor, αλλά και στις φωτογραφίες του στο Instagram, μαρτυρά και την καλή του σχέση με τη γυμναστική.

Άλλο ένα αξιοσημείωτο γεγονός στη ζωή του Άγγελου Γεωργουδάκη είναι και η συμμετοχή του στα ανδρικά καλλιστεία το 2022, όπου ο 21χρονος κατάφερε να κατακτήσει τον τίτλο του «Handsome Ambassador».

Οι ειδικές δυνάμεις στο στρατό, είναι άλλη μια εμπειρία της ζωής του η οποία κατάφερε να τον σκληραγωγήσει και να κάνει το Survivor να φαίνεται... παιχνιδάκι μπροστά της.

Ο Άγγελος Γεωργουδάκης είναι έτοιμος να ξεπεράσει κάθε στίβο μάχης, να φτάσει στον τελικό στόχο, να αναμετρηθεί και να νικήσει κάθε αντίπαλό του, έχοντας στο μυαλό του μόνο τη νίκη και το μεγάλο έπαθλο του τελικού.

Η καλή φυσική του κατάσταση και η προσαρμοστικότητά του είναι τα μυστικά που θα τον βοηθήσουν να φτάσει όσο πιο μακριά γίνεται στο reality επιβίωσης.

Απ’ ό,τι φαίνεται ο 21χρονος θα μας κρατά αρκετό καιρό συντροφιά στους τηλεοπτικούς μας δέκτες και στο Survivor 2024.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved