Survivor 2024 -Μαριλίνα Βακονδίου: Η ηλικία, το Glute Makeover και οι επώνυμες συνεργασίες της
Media

Survivor 2024 -Μαριλίνα Βακονδίου: Η ηλικία, το Glute Makeover και οι επώνυμες συνεργασίες της

Η Μαριλίνα Βακονδίου και η σχέση της με τη γυμναστική έχουν ξεχωρίσει στο Survivor 2024. Το πλούσιο βιογραφικό της, οι εμφανίσεις της στο reality επιβίωσης και το glute makeover την έχουν μετατρέψει σε ένα από τα πιο hot ονόματα των ημερών.

Η 30χρονη γυμνάστρια με την υπομονή της και τις δυνατότητές της μπορεί να ξεπεράσει κάθε εμπόδιο και να φτάσει έως τον μεγάλο τελικό. Είναι έτοιμη να αναμετρηθεί τόσο με τις γυναίκες του reality, όσο και με τους άντρες. Κάτι που απέδειξε και στην πρώτη μάχη υποψήφιων προς αποχώρηση στο φετινό Survivor αφού την είδαμε να αναμετριέται με τη Δώρα, την Ανδριάνα και την Ιωάννα και να παραμένει στο παιχνίδι.

Αγάπη για τη γυμναστική

Από πολύ μικρή ηλικία η Μαριλίνα Βακονδίου είχε δείξει την αγάπη της για την γυμναστική κι έκανε τα όνειρά της πραγματικότητα. Πλέον, είναι πολύ γνωστή στον χώρο χάρη στην ειδικότητά της ως Glute Makeover Specialist, έχοντας πάει το personal training σε ένα επίπεδο παραπάνω.

Οι γνώσεις της και η εμπειρία της την έχουν κάνει να ξεχωρίζει στη συγκεκριμένη ειδικότητα, ενώ πολλοί γνωστοί celebrities της ελληνικής showbiz έχουν δείξει την εμπιστοσύνη τους και την προτίμησή τους στις υπηρεσίες της. Ανάμεσά τους βρίσκεται και η γνωστή σε όλους μας τραγουδίστρια, Josephine.

https://www.instagram.com/p/CkI5ILlsbDo/

Σκοπός της ζωής της είναι η εξειδίκευση στο Glute Makeover, να ταξιδέψει σε όλο τον κόσμο και να πάψει να περιορίζεται μόνο στην Ελλάδα.

Η γυμναστική κέρδισε την καρδιά της από πολύ μικρή ηλικία και το καλλίγραμμο σώμα της είναι δεδομένο πως θα της φανεί χρήσιμο σε κάθε στίβο μάχης. Το μόνο σίγουρο είναι πως οι αντίπαλές της θα δυσκολευτούν να την κερδίσουν στα επόμενα αγωνίσματα.

https://www.instagram.com/p/C0H5WMJM4Mg/

Η Μαριλίνα Βακονδίου έχει ξεκινήσει ήδη το δύσκολο ταξίδι της στο Survivor 2024, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες πέρα από τα αθλήματα, έχει προετοιμαστεί και ψυχολογικά.

Η προσαρμοστικότητα, η ανταγωνιστικότητα και η αθλητικότητά της είναι τα μυστικά για να διαπρέψει στο Survivor 2024.

Είναι ανοιχτή σε κάθε είδους φιλία, αλλά τίποτα δεν είναι πιο σημαντικό από τον στόχο της, ο οποίος δεν είναι άλλος από τη νίκη στον τελικό του reality επιβίωσης.

https://www.instagram.com/p/Cl3kKMaM-p3/

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved