Cash or Trash: Απίστευτο! Απέρριψε την μεγαλύτερη προσφορά που έχει γίνει έως τώρα στην εκπομπή
Media

Cash or Trash: Απίστευτο! Απέρριψε την μεγαλύτερη προσφορά που έχει γίνει έως τώρα στην εκπομπή

Cash or Trash: Το είδαμε και δεν το πιστεύαμε αυτό που συνέβη χθες 10/1 στην εκπομπή που παρουσιάζει η Δέσποινα Μοιραράκη στο Star.

Ο Αλέξανδρος, βρέθηκε στο πλατό για να πουλήσει μια μηχανή και έλαβε την πιο υψηλή προσφορά που έχει δοθεί μέχρι και σήμερα στο συγκεκριμένο παιχνίδι.

Ο ίδιος, όμως, ήθελε πολλά παραπάνω και έτσι την απέρριψε! Πήρε τη μηχανή του και γύρισε στο σπίτι του.

«Είναι μια κλασική μοτοσικλέτα, BMW R25/3 του 1953 - 1954, την έχω κάνει γενική ανακατασκευή από την αρχή και είναι ενός φίλου μου. Την είχε ο παππούς του, ο οποίος ήρθε από την Γερμανία οδηγώντας. Υπάρχει μια τέτοια θεωρία χωρίς όμως να είμαστε σίγουροι. Μετά την ανέλαβε ο θείος του, ο οποίος την παράτησε μετά χρόνια και στη συνέχεια την πήρε ο φίλος μου που σήμερα κάνουμε κολλητή παρέα», είπε ο ίδιος στην παρουσιάστρια και στον εκτιμητή λίγο πριν βρεθεί μπροστά στους αγοραστές.

CASH-OR-TRASH-Tetarth-10.1-(3).jpg

«Πρόκειται για την μεγαλύτερη τιμή εκτίμησης που έχει δοθεί στην ιστορία του Cash or Trash. Πρόκειται για μια τιμή – ρεκόρ, Δέσποινα. Η μεγαλύτερη λοιπόν τιμή εκτίμησης που έχει ακουστεί στην ιστορία του Cash or Trash είναι 6.250 ευρώ. Σου εύχομαι καλή επιτυχία και εύχομαι να πουλήσεις πολύ περισσότερο το αντικείμενο σου», τόνισε τότε ο εκτιμητής.

Αφού λοιπόν παρουσίασε τη μηχανή, δέχθηκε μια πρόταση της τάξεως των 6.500 ευρώ. Μια προσφορά που δεν έχει ξαναδοθεί στο παιχνίδι. Ωστόσο ο ίδιος ήθελε άλλα 500 ευρώ, κάτι που κανείς δεν δέχτηκε κι έτσι έφυγε μαζί με τη μηχανή του.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από το Cash or Trash:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved