Μαίρη Αυγερινοπούλου κατά Παλαιτσάκη για Σκορδά: «Το κάνει χειρότερο, τόσο πολλή κακία»
Media

Μαίρη Αυγερινοπούλου κατά Παλαιτσάκη για Σκορδά: «Το κάνει χειρότερο, τόσο πολλή κακία»

Η Μαίρη Αυγερινοπούλου εξέφρασε την άποψή της στο Πρωινό Σουσού για τα όσα είπε η Νανά Παλαιτσάκη για τη Φαίη Σκορδά στον αέρα του Mega 

Συγκεκριμένα ανέφερε η Μαίρη Αυγερινοπούλου: «Έλα ντε, μεγάλη ερώτηση το γιατί επανέρχεται ξανά η Νανά Παλαιτσάκη στη Φαίη Σκορδά. Το κάνει χειρότερο. Τόσο πολλή κακία παιδιά… Μετά από τόσα χρόνια η Φαίη, ακόμα κι αν την έβαλε ο Γιώργος, ακόμα κι αν την τοποθέτησε ο θεός ο ίδιος σε μια συγκεκριμένη θέση, την πήρε από το Alter και την έκανε πρωταγωνίστρια στο Mega, της άνοιξαν την πόρτα διάπλατα…”

nana-skorda.webp

Και τόνισε: «Εάν η Φαίη δεν άξιζε, η πόρτα αυτή θα έκλεινε στα μούτρα. Τέλος! Από εκεί και πέρα, είναι κακό να γυρίζουμε στο τι συνέβη στην κοπέλα πριν από 20 χρόνια. Δουλεύει σαν το σκυλί, είναι η πόρτας ανοικτή, τη θέλουν όλοι, τη διεκδικούν τα κανάλια, άρα το έχει κερδίσει μόνη της. Άντε τώρα».

Και υπογράμμισε η Μαίρη Αυγερινοπούλου: «Η Φαίη Σκορδά έχει γράψει μια ιστορία. Δεν μπορεί να παραμείνει μια πόρτα ανοικτή και να είναι ένας άνθρωπος τόσα χρόνια on camera, αν δεν σε θέλει ο κόσμος».

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved