Survivor 2024 - Ανδριάνα Καγιά: Θυμάστε πού έχετε ξαναδεί τηλεοπτικά την 1η παίκτρια που αποχώρησε;
@yamannejdethan
Media

Survivor 2024 - Ανδριάνα Καγιά: Θυμάστε πού έχετε ξαναδεί τηλεοπτικά την 1η παίκτρια που αποχώρησε;

Η Ανδριάνα Καγιά ήταν η πρώτη παίκτρια που αποχώρησε από το Survivor 2024 και μάλιστα με… κλάματα! 

Η ίδια μάλιστα θεώρησε την αποχώρησή της σημαδιακή ενώ το Twitter κατά τη διάρκεια του επεισοδίου μάς είχε μία έκπληξη! Ανακάλυψε πως η παίκτρια του Survivor είχε κάνει την εμφάνισή της και στο Shopping Star!

Η Δώρα Νικολή, η Ανδριάνα Καγιά, η Ιωάννα Τζαβέλα και η Μαριλίνα Βακονδίου ήταν οι τέσσερις υποψήφιες παίκτριες οι οποίες μπήκαν πρώτες στη δοκιμασία αποχώρησης.

Πιο αδύναμη κρίθηκε η Ανδριάνα η οποία στις μονομαχίες δεν τα κατάφερε σημειώνοντας το 8-0.

«Σήμερα έχασα με 8-0 είναι σημαδιακό για τους 8 ψήφους που πήρα στην ψηφοφορία», δήλωσε κατά την αποχώρησή της η Ανδριάνα Καγιά.

Η 29χρονη έχει καταγωγή από το Αγρίνιο και κατάλαβε την αγάπη της για τον αθλητισμό σε μικρή ηλικία. Μόλις 13 ετών ξεκίνησε στίβο και κάποια χρόνια αργότερα αποφάσισε να διαγωνιστεί σε αγώνες bodybuilding / fitness. Κατάφερε μάλιστα, να κατακτήσει την πρώτη θέση σε αγώνα bikini γυναικών. Παράλληλα, έχει ασχοληθεί με την ποδηλασία, το crosstraining, την καλλισθενική γυμναστική, αλλά και τη μεγάλη της αγάπη, την aerial yoga.

Στο βιογραφικό της ξεχωρίζει το πτυχίο της Κοινωνικής Λειτουργού. Στις δραστηριότητες της συγκαταλέγονται η ενασχόληση της με το modeling και η συμμετοχή της σε διαγωνισμούς ομορφιάς.

Η νευρική ανορεξία, το Survivor και οι εντάσεις

Κατά τη διάρκεια του reality επιβίωσης η Ανδριάνα Καγιά άνοιξε την καρδιά της και αφηγήθηκε τη δική της δύσκολη ιστορία, αυτή της νευρικής ανορεξίας.

«Έχω περάσει δυσκολίες στη ζωή μου. Όπως και κάθε άνθρωπος, αλλά για τον καθένα είναι διαφορετικό. Με έχουν κάνει δυνατή για να αντιμετωπίζω και τις δυσκολίες που θα συναντήσω και εδώ στο παιχνίδι που θα είναι πολλές», είπε αρχικά η Ανδριάνα Καγιά και συνέχισε:

«Η μεγαλύτερη δυσκολία που αντιμετώπισα και μόνη μου είναι ότι ήμουν παθούσα νευρικής ανορεξίας. Μέσα από την ενασχόληση και με το επάγγελμα της κοινωνικής λειτουργού που εγώ επέλεξα αλλά και με την ενασχόλησή μου με το fitness, κατάφερα να το αντιμετωπίσω μόνη μου. Αν κάποιος θέλει κάτι πολύ το καταφέρνει και γι' αυτό είμαι εγώ εδώ...».

Η Ανδριάνα ήταν μία από τις παίκτριες των Μαχητών η οποία προκάλεσε εντάσεις στην καλύβα τους. Η συμπεριφορά της απέναντι σε κάποια μέλη της ομάδας της, την έφεραν σε μετωπική σύγκρουση με τη Χρύσα Χατζηγεωργίου αλλά και με τον Σταμάτη Ταλαδιανό, ανταλλάσσοντας βαριές κουβέντες. Μαζί της τα έχει βάλει και η Μαριλίνα.

Το «Shopping Star» και οι «Αλήθειες με τη Ζήνα»

Δεν είναι όμως, η πρώτη φορά που η Ανδριάνα Καγιά εμφανίζεται στο τηλεοπτικό γυαλί, αφού στο παρελθόν, οι τηλεθεατές την είχαν δει ξανά να παίρνει μέρος σε reality. Σε αυτή την ανακάλυψη προχώρησε το Twitter, στο οποίο τα σχόλια πήραν φωτιά!

Η πρώην παίκτρια των Μαχητών είχε κάνει την εμφάνισή της στο «Shopping Star», στο οποίο είχε καταφέρει να ξεχωρίσει για το στυλ της και τις ενδυματολογικές της επιλογές.

Λίγες μέρες μετά το επεισόδιο του «Shopping Star» η Ανδριάνα Κάγια είχε παρευρεθεί και στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», όπου και είχε μιλήσει για την ίδια, αλλά και τον αθλητισμό.

Δες παρακάτω ορισμένες στιγμές τη Ανδριάνας Καγιά στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» και στο «Shopping Star»

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved