Παναγοπούλου:«Μου είπε ο γιος μου πως κάποια στιγμή θα φύγει από το σπίτι & με πήρανε τα κλάματα»
Media

Παναγοπούλου:«Μου είπε ο γιος μου πως κάποια στιγμή θα φύγει από το σπίτι & με πήρανε τα κλάματα»

Η Βάσια Παναγοπούλου μαγείρεψε με την Αργυρώ Μπαρμπαρίγου στην κουζίνα της εκπομπής «Ελένη» και μίλησε για τα παιδιά της αλλά και για την Γη της Ελιάς.

Η Βάσια Παναγοπούλου, η οποία πρωταγωνιστεί στη επιτυχημένη σειρά του MEGA «Γη της Ελιάς», είπε πως στις διακοπές για τη δουλειά ξεκουράστηκε αλλά ήθελε να επιστρέψει πίσω.

«Στις 5 ημέρες είπα καθίσαμε αρκετά. Αυτές τις ημέρες ήμουν με τα παιδιά μου. Ο μεγάλος οδηγεί πλέον και παίρνει το αυτοκίνητο και ‘’εξαφανίζεται’’. Είναι η αίσθηση όμως, πως είσαι στο σπίτι με τα παιδιά. Είναι άλλο να λείπω και άλλο να ξέρω πως τα παιδιά είναι στο σπίτι. Μου είπε ο γιος μου πως πρέπει να προετοιμαστώ γιατί κάποια στιγμή θα φύγει από το σπίτι. Και με πήραμε τα κλάματα».

vasia.jpg

Η ίδια αποκάλυψε πως ως μαμά είναι πολύ φιλελεύθερη.

«Ούτε με τα ωράρια ούτε με τίποτα. Έτσι ήμουν πάντα γιατί είχα μία μαμά πολύ προστατευτική. Εάν αργούσα από το σινεμά η μαμά μου έπαιρνε τη αστυνομία και ξέλεγε πως έχει χάσει την κόρη της. Γι’ αυτό είμαι φιλελεύθερη σε λογικά πλαίσια».

vasia-panagopoulou2.jpg

Σε σχέση με τη συμμετοχή της στην επιτυχημένη σειρά του MEGA «Γη της Ελιάς», είπε:

«Ο Απόστολος Γκλέτσος είναι τέλεια επιλογή για τον ρόλο που επιλέχτηκε. Η ανατροπή στη ζωή της Ασπασία και Δημοσθένη έρχεται νωρίτερα από ότι το περιμένουν. Η Ξένια θα γεννήσει πρόωρο ένα μωρό. Η καινούρια χρονιά θα μας βρεί χωρισμένους και ‘’στα κάγκελα’’.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved