«Αυτή η μάνα μου πια δεν σοκάρεται με τίποτα»: Απολαυστική Βίκυ Παπαδοπούλου για τις ερωτικές σκηνές
Media

«Αυτή η μάνα μου πια δεν σοκάρεται με τίποτα»: Απολαυστική Βίκυ Παπαδοπούλου για τις ερωτικές σκηνές

Στην εκπομπή Πρωίαν σε είδον φιλοξενήθηκε η Βίκυ Παπαδοπούλου το πρωί της Πέμπτης (11-01).

Η ηθοποιός, την οποία φέτος απολαμβάνουμε στη σειρά «Στα σύρματα» της ΕΡΤ μίλησε για την μεγάλη της αγάπη στον κινηματογράφο ενώ επική ήταν η απάντησή της σχετικά με το πώς αντιμετωπίζει η μαμά της τις ερωτικές σκηνές που έχει κάνει.

papadopoulou-(2).jpg

«Άμα δω ταινία στην οποία συμμετέχω πάνω από τρεις φορές, την τέταρτη θα την απολαύσω. Την πρώτη φορά είμαι πολύ μαζεμένη, έχω άγχος για το πως θα είμαι και δεν την βλέπω συνολικά την ταινία. Την δεύτερη φορά καταλαβαίνω την ταινία και μετά σιγά σιγά αρχίζω να την απολαμβάνω», είπε και συνέχισε:

«Στην «Μπαλάντα της τρύπιας καρδιάς» ήταν και η μητέρα μου μέσα στο σινεμά. Την είδαμε όλοι μαζί με τον σκηνοθέτη, τους συναδέλφους και την μαμά μου. Την είχα προειδοποιήσει βέβαια γιατί ξεκινάει η ταινία με μια ερωτική σκηνή. Αυτή η μάνα όμως δεν σοκάρεται πια με τίποτα! Της είπα: «Μαμά, έχει μια τολμηρή σκηνή στο έργο, μην σοκαριστείς». «Άντε καλέ, σιγά» μου λέει».

papadopoulou-(4).jpg

Δηλαδή η μαμά μου ήταν από αυτές που όταν της είπα ότι θα παντρευτώ, δεν ενθουσιάστηκε παρά είπε «αφού σε έχω δει τόσες φορές νύφη πια, κουράστηκα, βαρέθηκα». Εντάξει, καταλαβαίνει την δουλειά μας. Με τον Γιάννη Οικονομίδη είχαμε κάνει πριν και το «Μικρό ψάρι» που ήταν επίσης πολύ ιδιαίτερος ο ρόλος μου εκεί αλλά νομίζω ότι δεν σοκάρεται εύκολα η μητέρα μου», συμπλήρωσε.

Δες το απόσπασμα

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved