O Όρκος: Τρεντάρει το φινάλε και όλοι αποθεώνουν την Τίνα Καμπίτση: «Τι έγραψες πάλι»
Media

O Όρκος: Τρεντάρει το φινάλε και όλοι αποθεώνουν την Τίνα Καμπίτση: «Τι έγραψες πάλι»

Ο Όρκος: Συνταρακτικό το φινάλε της σειράς και όλοι μιλάνε για τη σεναριογράφο, Τίνα Καμπίτση.

Η τελευταία «κλακέτα» έπεσε απόψε στην ΕΡΤ και η σειρά έγινε πρώτο trend στο twitter.

orkos-1.jpg

Τόσο η αθώωση του τηλεοπτικού Φίλιππου (Χρήστου Λούλη) όσο και η αποκάλυψη της αλήθειας έκαναν άπαντες να αποθεώσουν την σεναριογράφο.

Απόψε

Η μέρα που περίμεναν όλοι έφτασε. Ο Φίλιππος στέκεται για τελευταία φορά στο εδώλιο του κατηγορουμένου και ορκίζεται να πει την αλήθεια. Θα καταφέρει να αποκαλύψει την παγίδα που του έστησαν πριν από πολλά χρόνια και να ξεσκεπάσει αυτούς που βρίσκονται πίσω από το κύκλωμα; Θα καταφέρει να φέρει τη Δικαιοσύνη σε όσους χάθηκαν άδικα; Θα κριθεί αθώος ή ένοχος; Τελικά κρίθηκε αθώος και όλοι πανηγυρίζουν!

O-ORKOS-2_EP-17_PHOTOS-4.jpg

O όρκος

«Πάντα θέλουμε να κερδίζει το καλό και στη ζωή και στη μυθοπλασία. Μπορεί να ακούγεται ρετρό, παλιακό και κοινότοπο, αλλά μόνο η αγάπη και η καλοσύνη μπορούν να σώσουν τον κόσμο. Εδώ, λοιπόν, τι θα κάνει η καλοσύνη; Οι ενέργειες των γιατρών της ιστορίας μας, που δεν είναι εκ του πονηρού, θα κάνουν το τέρας να φάει μόνο του τις σάρκες του. Αυτή είναι η πιο έξυπνη κίνηση για να χτυπήσεις το κακό. Να το στρέψεις ενάντια στον ίδιο του τον εαυτό. Το να βάλεις το καλό να πολεμήσει το κακό είναι λίγο παραμύθι, το να βάλεις όμως το κακό να αυτοκαταστραφεί νομίζω ότι είναι το ιδανικό», είχε πει η σεναριογράφος για το φινάλε

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved