Νανά Βενέτη: Αυτός είναι ο λόγος που άφησε την υποκριτική!
Media

Νανά Βενέτη: Αυτός είναι ο λόγος που άφησε την υποκριτική!

H Νανά Βενέτη μίλησε στο Mega Καλημέρα για τους πουριτανούς, όπως τους χαρακτηρίζει, γονεί της, την «κατάρα της ομορφιάς», την καριέρα που δεν οδήγησε στην ευτυχία και την επαγγελματική υποτίμηση από τον γιο της.

«Είχα πάρα πολύ ωραία παιδικά χρόνια, ανέμελα, με ωραία ατμόσφαιρα και παραδοσιακή μεσοαστική οικογένεια. Οι γονείς μου ήταν πουριτανοί και μικρή ήμουν αρκετά καταπιεσμένη ως παιδί. Όταν αποφάσισα να πάρω τη ζωή στα χέρια μου, αισθάνθηκα μία φοβερή ελευθερία».

nana-veneti21.jpg

Και πρόσθεσε: «Το τελευταίο που φανταζόμουν όταν έκανα οντισιόν για τον Χατζηχρήστο ήταν ότι θα με πάρουν και θα παίζω μαζί του. Μέχρι να υπογράψω δεν μπορούσα να το πιστέψω. Στους γονείς μου άρεσε που με αναγνώριζε ο κόσμος, ένιωθαν ωραία. Δεν έδωσα ποτέ δικαιώματα, δεν έκανα κάτι που να προσβάλει ή να εκθέτει την οικογένειά μου. Ο πατέρας μου, μου είχε πει ‘πρόσεξε, δε θέλω ποτέ να κάνεις κάτι για το οποίο θα ντρεπόμαστε για εσένα’. Ήξερα ότι ο πατέρας μου δεν ήθελε να κάνω γυμνό και τολμηρές σκηνές, δεν ήθελε να αισθανθεί άβολα με την κόρη του».

Η επιλογή της ωστόσο να μην κάνει τολμηρές σκηνές, της στέρησε ρόλους.

«Έχασα πολύ σημαντικούς ρόλους που μπορεί να είχαν κάποια τολμηρή σκηνή. Δε δέχθηκα τον τίτλο του ‘sex symbol’ γιατί λειτουργούσε αρνητικά στη ζωή μου. Υπάρχει 100% η ‘κατάρα της ομορφιάς’ και την έζησα επαγγελματικά, δε μου πρότειναν έναν κόντρα ρόλο».

nana-veneti2.jpg

Όσο για την απόφασή της να απέχει από την υποκριτική;

«Άφησα την υποκριτική γιατί δε θα ήμουν ευτυχισμένη με τη ζωή μου αν είχα κάνει μεγάλη καριέρα και ήμουν μόνη μου. Ο γιος μου, επειδή δε με έζησε σαν ηθοποιό, με υποτιμούσε επαγγελματικά. Μεγαλώνοντας, επειδή πετύχαινε ταινίες μου στην τηλεόραση, θεωρούσε ότι δεν είναι και τίποτα σοβαρό. Με ενοχλεί που η εφήμερη διασημότητα κάποιων από τα social ‘ακυρώνει’ την άξια ανθρώπων που έχουν σπουδάσει υποκριτική».

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved