Ο Παπακώστας επέστρεψε μετά τον θάνατο του πατέρα του στην Ελένη - «Μας, έλειψες!Είμαστε κοντά σου…»
Media

Ο Παπακώστας επέστρεψε μετά τον θάνατο του πατέρα του στην Ελένη - «Μας, έλειψες!Είμαστε κοντά σου…»

Ο Γιώργος Παπακώστας απουσίαζε από την εκπομπή, Ελένη λόγω πένθους και σήμερα, 12 Ιανουαρίου επέστρεψε!

Η παρουσιάστρια μόλις τον είδε, πήγε κοντά του, τον αγκάλιασε σφιχτά και του είπε «Είσαι ένα καλό παιδί, σε αγαπώ πολύ! Μας έλειψες, είμαστε κοντά σου… Θα ήθελα να σου πω πολλά πράγματα, αλλά αφορούν εμάς και δεν θα ήθελα να τα μοιραστώ στον τηλεοπτικό αέρα»!

papakostas-(3).jpg

Ο Γιώργος Παπακώστας ανέφερε ότι τόσο καιρό που έλειπε ασχολήθηκε με το πιο σημαντικό πράγμα που είναι η οικογένειά του και με τον εαυτό του.

Συγκεκριμένα τόνισε: «Κι εγώ σας αγαπώ πολύ, μου λείψατε. Τόσο καιρό που δεν ερχόμουν ασχολήθηκα με την οικογένεια που για εμένα είναι το πιο σημαντικό πράγμα. Και με τις δουλειές. Αλλά και με τον εαυτό μου ασχολήθηκα πολύ επίσης».

1675194435614-681049037-papakostas.jpg

Να σας θυμίσουμε ότι στις αρχές Δεκεμβρίου έφυγε από τη ζωή ο μπαμπάς του σεφ, Γιάννης Παπακώστας.

Ο Γιώργος Παπακώστας, με μία λιτή ανάρτηση είχε αποκαλύψει το δυσάρεστο γεγονός:

«Σήμερα ήρθε η μέρα που από μικρό παιδί απέφευγα ακόμα και να σκεφτώ. Σήμερα έφυγε ο ήρωας μου! Ο Batman μου, ο 007 μου, ο Corleone. Έχουν περάσει λίγες ώρες και ήδη αισθάνομαι ότι είμαι ένας άλλος άνθρωπος. Ένας άνθρωπος που του πήραν το μεγαλύτερο κομμάτι του εαυτού του.

Ο μπαμπάς αγαπήθηκε από πάρα πολύ κόσμο και κάθε φορά που χτυπάει το τηλέφωνο συνειδητοποιώ ότι το κενό που αφήνει είναι τεράστιο. Τη Δευτέρα στις 12 το μεσημέρι θα τον αποχαιρετήσουμε στην Παναγία Φανερωμένη στη Βουλιαγμένη. Σας ευχαριστώ όλους για την θέση που έχετε στη καρδιά σας για τον άρχοντα John Pappas».

Δείτε παρακάτω την τηλεοπτική του επιστροφή στην Ελένη και τα όσα είπε!

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved