Γκλέτσος: Η αλλαγή στην εμφάνισή του για τη Γη της Ελιάς και η ατάκα για την 22χρονη κόρη του
Media

Γκλέτσος: Η αλλαγή στην εμφάνισή του για τη Γη της Ελιάς και η ατάκα για την 22χρονη κόρη του

Ο Απόστολος Γκλέτσος ήταν καλεσμένος στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη με αφορμή την είσοδο του στη σειρά, Η Γη της Ελιάς.  

Ο Απόστολος Γκλέτσος μίλησε για την επιστροφή του στην τηλεόραση και την αλλαγή στην εμφάνισή του:

«Σκέφτηκα μετά από 34 χρόνια σε αυτή τη δουλειά να το προτείνω και μου είπαν οκ. Έτσι, άφησα γένια. Ό,τι έχει ο οποιασδήποτε δεν ξέρει τι είναι στην αρχή αλλά το συγκρίνει με άλλα. Ο 25αρης που ξεκινά μία δουλειά δεν καταλαβαίνει τι κουβαλάει, οπότε καλυτέρα να μην το ξέρει. Εγώ δεν νομίζω πως το σκέφτηκα ποτέ(σ.σ την εμφάνισή του). Είχα και άλλες αναζητήσεις εγώ...».

Αναφερόμενος στην κόρη του, η οποία έχει πλέον μεγαλώσει και σπουδάζει είπε χαρακτηριστικά: «Αυτό το παιδί είναι λίγο χαζό… Το λέω γιατί είναι σαν και εμένα. Θέλει να φτιάξει τον κόσμο μέσα από την τέχνη. Και εγώ αυτό πίστευα. Δεν διαφωνούμε στα πολιτικά. Δυστυχώς συμφωνούμε. Θα περάσει και το παιδί τις ίδιες κακουχίες με εμένα» και η Ελένη Μενεγάκη σάστισε με τα λόγια του ηθοποιού.

Όσον αφορά τη συμμετοχή του στη Γη της Ελιάς είπε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που μου έγινε αυτή η πρόταση από το κανάλι σε μία σειρά με μεγάλη επιτυχία. Σου δημιουργεί ευθύνη το να συμμετέχεις σε μία ήδη πολύ επιτυχημένη σειρά».

Και πρόσθεσε για τον ρόλο του: «Έρχομαι να πάρω ελιές και λάδι για να τα πάω στην πολιτεία που ζω για να κάνω δουλειά. Δεν ήταν το πιο εύκολο πράγμα να συνεργαστώ με την Άντζελα Γκερέκου. Έχει ένα ‘’μέγεθος’’. Δεν είχαμε από την αρχή οι δυο μας. Έπαιξε πρώτα με άλλα τρία ‘’μεγέθη’’. Έπαιξα με την Κονιόρδου και μετά με την Κοντού. Και οι τρεις κυρίες μου φέρθηκαν με τον καλύτερο τρόπο. Θα υπάρξει ειδύλλιο σύντομα. Το σενάριο λέει πως αυτός κάνει το πρώτο βλήμα στα πρώτα πέντε επεισόδια».

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved