Αυτή είναι η νέα δραματική σειρά με τη Μαρία Κίτσου
Αυτή είναι η νέα δραματική σειρά με τη Μαρία Κίτσου
Media

Αυτή είναι η νέα δραματική σειρά με τη Μαρία Κίτσου

Ενάμιση χρόνο μετά το φινάλε της σειράς του ΑΝΤ1 «Άγριες μέλισσες», η Μαρία Κίτσου επιστρέφει στη μικρή οθόνη με νέα ολοκαίνουρια δραματική σειρά, που θα προβληθεί από το δεύτερο μισό της σεζόν στον ALPHA.

Οι ιθύνοντες του καναλιού της Παιανίας συνεχίζουν να επενδύουν στη μυθοπλασία εντάσσοντας στη σκαλέτα του ενδιαφέρουσες σειρές. Ήδη έχει ανακοινωθεί το αστυνομικό σίριαλ με τίτλο «Σκαραβαίος» και πρωταγωνιστή τον Γιάννη Τσορτέκη, το οποίο στον προγραμματισμό θα πάρει τη θέση του «Γιατρού». Δεν είναι η μόνη όμως νέα σειρά με την οποία ο ALPHA θα εμπλουτίσει το πρόγραμμά του καθώς έρχεται νέα δραματική παραγωγή με πρωταγωνίστρια τη Μαρία Κίτσου.

mariakitsou.jpg

Η ηθοποιός, ύστερα από τη μεγάλη επιτυχία «Άγριες μέλισσες», θέλησε να αφοσιωθεί στο θέατρο και να μη βιαστεί για το επόμενο τηλεοπτικό της βήμα, αφήνοντας να κοπάσει ο απόηχος. Φαίνεται λοιπόν πως ήρθε το πλήρωμα του χρόνου να επιστρέφει τηλεοπτικά. Η νέα σειρά στην οποία θα πρωταγωνιστεί λέγεται «Να με φωνάζει μαμά» και τη σκηνοθεσία θα υπογράφει ο Αντώvnς Αγγελόπουλος, ο οποίος πρόσφατα ολοκλήρωσε τα γυρίσματα της κωμωδίας «Φόνοι στο καμπαναριό» που προβλήθηκε από το ίδιο κανάλι. Μάλιστα, αυτό θα είναι το πρώτο του εγχείρημα να σκηνοθετήσει δράμα. Η σειρά, που βασίζεται σε νοτιοκορεάτικη παραγωγή, αναμένεται να κάνει πρεμιέρα τον Μάρτιο και θα ολοκληρωθεί σε 8 επεισόδια.

Η υπόθεση της σειράς

maria-kitsou.jpg

Το «Να με φωνάζεις μαμά» είναι μια σειρά-κραυγή για την παιδική κακοποίηση. Η Μαρία Κίτσου θα υποδυθεί μια αναπληρώτρια δασκάλα σε ένα δημοτικό σχολείο. Μια από τις μαθήτριές της τραβάει την προσοχή της λόγω της απεριποίητης εμφάνισής της. Είναι εννέα ετών, αλλά δεν ξέρει να διαβάζει καλά, φαίνεται υποσιτισμένη, κάπως χαμένη, και μερικές φορές έχει μώλωπες στο σώμα. Όλα αυτά τη μετατρέπουν σε εύκολο στόχο για τα υπόλοιπα παιδιά που της κάνουν μπούλινγκ. Η δασκάλα προσπαθεί να την προσεγγίσει και να κερδίσει την εμπιστοσύνη της, αλλά η μικρή δικαιολογεί πάντα τη μητέρα της.

mariakitsou-gossiptv.jpg

Κάποια στιγμή ανακαλύπτει ότι το παιδί κακοποιείται στο σπίτι βάναυσα από την ίδια τη μάνα της και δεν ξέρει πώς να ενεργήσει. Μέσα από μια σειρά γεγονότων και την ακατανίκητη παρόρμησή της, αποφασίζει να βοηθήσει από το μικρό πλάσμα, το οποίο έχει αγαπήσει και το απάγει. Έτσι αρχίζει ένα ανθρωποκυνηγητό και στον δρόμο των δύο ηρωίδων, της μικρής και της μεγάλης, μπαίνουν εχθροί αλλά και σύμμαχοι. Πηγή: Tv24

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved