Νίκος Γκέλια: «Στέλλα και Βασίλης θα περάσουν δύσκολα»
Media

Νίκος Γκέλια: «Στέλλα και Βασίλης θα περάσουν δύσκολα»

Ο Βασίλης κάνει μια νέα αρχή στη ζωή του με τη βοήθεια της Στέλλας, όμως η σχέση τους θα έχει πολλά σκαμπανεβάσματα. Αυτό όμως δεν σημαίνει πως οι δύο ήρωες θα απομακρυνθούν. Ο ταλαντούχος  Νίκος Γκέλια εξηγεί παρακάτω την εξέλιξη της σχέσης τους στη σειρά Το ναυάγιο. 

SARANTOS-DIAKOSABBAS-NIKOS-GKELIAS.jpg

Η σχέση του με τη Στέλλα θα προχωρήσει.

«Θα δείτε στα επεισόδια αυτής της εβδομάδας πως ο Βασίλης θα το προσπαθήσει αλλά εκείνη θα έχει άλλα πράγματα στο μυαλό της. Δεν έχει αποχωριστεί τον Κυριάκο από μέσα της. Έχει άλλα σχέδια στο μυαλό τη για το τι θα κάνει σχετικό με τον θάνατο του άντρα της. Θα γίνει μεταξύ τους ένα σκηνικό, αλλά η Στέλλα θα τον διώξει. Δεν θα θελήσει κάτι παραπάνω».

Αυτό θα είναι οριστικό;

«Όχι. Γιατί άνθρωποι είμαστε, έχουμε και αδυναμίες. Θα περάσει ο καιρός. Στέλλα και Βασίλης θα περάσουν δύσκολα αλλά θα υπάρχει ενδιαφέρον νομίζω και από τις δύο πλευρές».

gkelia-(3).jpg

Θα τον βρει τελικά τον Μάριο;

«Εμ. δεν θα τον βρει; Αλλά ουδείς γνωρίζει τις βουλές της Στέλλας! Το μόνο που αξίζει να ειπωθεί είναι ότι θα μπερδευτεί αρκετά η κατάσταση με εκείνον».

Το παιδί της Στέλλας θα γεννηθεί;

«Δεν έχω ιδέα! Οπως φαίνεται θα έχουμε δύο γεννητούρια. Δεν είναι μόνο η Στέλλα έγκυος αλλά και η Ειρήνη. Σε ένα μεγάλο πέρασμα χρόνων που θα υπάρξει, θα δούμε ξαφνικά τους ήρωες να έχουν μπει στη χούντα αλλά και τις δύο γυναίκες, τη Στέλλα και την Ειρήνη, μία εβδομάδα πριν γεννήσουν, θα δούμε το κομμάτι της αντίστασης, ήρωες να κινούνται είστε τα κρυφά είτε στα φανερά. Μην ξεχνάμε ότι υπάρχει κόσμος που είναι ήδη στον στρατό, αλλά και άλλους που είναι φοιτητές αριστερών πεποιθήσεων», είπε ο Νίκος Γκέλια στο περιοδικό Tv24.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved