Famagusta - Βαλτινός: «Η προετοιμασία του «Μακάριου» θέλει 4 ώρες κάθε μέρα» - Φωτό από τα γυρίσματα
Media

Famagusta - Βαλτινός: «Η προετοιμασία του «Μακάριου» θέλει 4 ώρες κάθε μέρα» - Φωτό από τα γυρίσματα

Στις 21 Ιανουαρίου, στις 21,00 το βράδυ, το Famagusta θα κάνει πρεμιέρα και μέσα από τη σειρά επιστρέφει τηλεοπτικά ο Γρηγόρης Βαλτινός. 

Ο ηθοποιός θα υποδυθεί τον θα υποδυθεί τον Αρχιεπίσκοπο Κύπρου Μακάριο και όπως αποκάλυψε η προετοιμασία του εμβληματικού χαρακτήρα θέλει 4 ώρες κάθε μέρα.

valtinos.jpg

«Έχω τρομερό άγχος. Είναι ένα ιστορικό πρόσωπο ο Εθνάρχης Μακάριος που έχει και θετικά και αρνητικά βάρη πάνω του. Καλούμαι να ενσαρκώσω αυτό το ιστορικό πρόσωπο, και αυτό είναι τρομερά αγχωτικό για όλους όσους το έχουν κάνει. Είχα τρομερό δίλημμα. Έβλεπα λόγους, ντοκιμαντέρ, συμπεριφορά, συνεντεύξεις. Το δίλημμα μου ήταν αν πρέπει να κάνω μία φωτογραφική αναπαράσταση ή αν θα πρέπει να πιάσω την ψυχή αυτού του ανθρώπου. Δεν ήθελα να είμαι απόλυτα πιστός γιατί θα φανεί σαν καρικατούρα. Μπορεί κάποιος να νομίζει ότι κοροϊδεύω την γλώσσα. Με ηρέμησε ο Αντρέας. Έτρεμα στο γύρισμα. Ακόμα έχω το δίλημμα μέσα μου για το πώς έπρεπε να ενσαρκώσω τον ρόλο μου στο “Famagusta”. Ήμουν άυπνος την Δευτέρα, και είχα συντροφιά την κόλλα και τις τρίχες – που μισώ στο θέατρο. Η προετοιμασία του Μακάριου θέλει 4 ώρες κάθε μέρα πριν το γύρισμα. Μοιάζω οπτικά με τον Εθνάρχη Μακάριο», είπε χαρακτηριστικά.

Δες την φωτογραφία που μοιράστηκε ο Ανδρέας Γεωργίου από τα γυρίσματα της σειράς

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved