Τάσος Λέκκας: «Ο ρόλος του Ρήγα που υποδύομαι είναι ιδιαίτερος και τόσο μακριά από εμένα»
Media

Τάσος Λέκκας: «Ο ρόλος του Ρήγα που υποδύομαι είναι ιδιαίτερος και τόσο μακριά από εμένα»

Φέτος, ο Τάσος Λέκκας πρωταγωνιστεί στην επιτυχημένη δραματική σειρά εποχής του ALPHA «Το προξενιό της Ιουλίας», κρατώντας έναν από τους σκληρούς ρόλους, του Ρήγα Σκούταρη.

Ο ηθοποιός μιλά σε πρόσφατη συνέντευξή του για τον λόγο που επέλεξε τον ήρωα του ενώ δίνει και ένα μικρό spoiler για την εξέλιξη του στη σειρά.

Φέτος σε απολαμβάνουμε στη δραματική σειρά εποχής του ALPHA «Το προξενιό της Ιουλίας». Πώς αισθάνεσαι που είσαι μέρος αυτής της δουλειάς;

«Νιώθω πολύ όμορφα που είμαι μέρος της συγκεκριμένης σειράς, γιατί είναι μια δουλειά που έχει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον»

lekkas-(3).jpg

Γιατί το κοινό αγαπάει τις σειρές εποχής;

«Νομίζω ότι αυτές οι σειρές αποτελούν ένα «ταξίδι» για το κοινό σε μια άλλη εποχή. Η δική μας η σειρά κρύβει έναν ρομαντισμό μέσα της, διότι περιέχει και ελληνικές παραδόσεις. Έχουμε ήδη δει και θα δούμε και στα επόμενα επεισόδια πολλά έθιμα της τότε εποχής»

Με ποια κριτήρια επέλεξες να αποδεχθείς τον ρόλο του Ρήγα;

«0 ρόλος του Ρήγα που υποδύομαι είναι ιδιαίτερος και τόσο μακριά από εμένα. Έτσι, καλούμαι να κάνω μια προσπάθεια να τον προσεγγίσω και αυτό με ιντριγκάρει ως ηθοποιό. Ως χαρακτήρας είναι τόσο διαφορετικός από εμένα και κάνει πράγματα τα οποία ποτέ δεν θα μπορούσα καν να φανταστώ. Είναι ένας άνθρωπος που φτάνει στα άκρα».

Tasos-Lekkas.jpg

Είναι όσο σκληρός δείχνει;

«Ναι, ο Ρήγας είναι ένας σκληρός χαρακτήρας».

Θα συμβεί κάτι που θα μπορέσει να τον αλλάξει;

«Αυτό δεν το γνωρίζω. Θα είχε πολύ ενδιαφέρον, πάντως, να προκόψει κάτι το οποίο θα τον βάλει σε σκέψεις και θα τον κάνει να φανερώσει πως έχει και άλλες ποιότητες ως άνθρωπος, που δεν είναι εμφανείς. 0 Ρήγας αγαπάει πολύ και την αδελφή του και τη μάνα του, αλλά με τον υπόλοιπο κόσμο δεν είναι φιλικός», λέει στο mytv.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved