Media

Μπέττυ Μαγγίρα: Το καλωσόρισμα της νέας συνεργάτιδάς της & το παρασκήνιο της εξόδου Μητσοτάκη-Μαρέβα

Ελένη Ζούμη Ελένη Ζούμη

Η Μπέττυ Μαγγίρα για ακόμα ένα πρωινό έκανε με τους συνεργάτες της... φαντασμαγορική έναρξη στο πλατό της εκπομπής Ι Love Σου Κου και σήμερα (13/1) είχε και σοβαρούς λόγους! 

Ο ένας ήταν η πρώτη εμφάνιση στο πάνελ της νέας συνεργάτιδας της εκπομπής Σίσσυς Καλλίνη μετά την οικειοθελή αποχώρηση της Τζο Κουτσοκώστα και ο δεύτερος λόγος ήταν η αποκάλυψη του παρασκηνίου της βραδινής εξόδου του Κυριάκου Μητσοτάκη της και της συζύγου του Μαρέβα στο νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζεται η Μπέττυ Μαγγίρα με τη Μαρινέλλα.

maggira-ekpompi.jpg

Οι συνεργάτες της την υποδέχτηκαν στο πλατό με ροδοπέταλα, αποκαλώντας την εκλεκτή, σε μία προσπάθεια να την... τρολάρουν αφού έχει γίνει το θέμα των ημερών η βραδινή έξοδος του πρωθυπουργικού ζεύγους.

Η Μπέττυ Μαγγίρα φυσικά με χιούμορ αρνήθηκε την... αποθέωση των συνεργατών της τονίζοντας πως το ζευγάρι πήγε για να απολαύσει τη Μαρινέλλα και όχι εκείνη ενώ έδωσε προτεραιότητα στο καλωσόρισμα της νέας της συνεργάτιδας, της Σίσσυς Καλλίνη. Δείτε το παρακάτω βίντεο:

Στη συνέχεια η Μπέττυ Μαγγίρα μίλησε για το παρασκήνιο της βραδινής εξόδου του πρωθυπουργικού ζεύγους που έζησε από πρώτο χέρι, μιλώντας με κάθε λεπτομέρεια για εκείνο το βράδυ. Δείτε το βίντεο παραπάνω:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved