Βαλαβάνη: Τα τρυφερά στιγμιότυπα με τον σύντροφό της στο γυμναστήριο και ο τρελός έρωτάς τους!
Media

Βαλαβάνη: Τα τρυφερά στιγμιότυπα με τον σύντροφό της στο γυμναστήριο και ο τρελός έρωτάς τους!

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη ζει τον νέο της έρωτα στο έπακρο με τον Γρηγόρη Μόργκαν! Είναι όλη μέρα, κάθε μέρα μαζί, κάνουν γυμναστική μαζί και ζουν τον τρελό έρωτά τους!

Η δημοσιογράφος τον τελευταίο καιρό δημοσιεύει πολλές φωτογραφίες και βίντεο με τον σύντροφό της, Γρηγόρη Μόργκαν.

Πριν από λίγες μέρες αναδημοσίευσε ένα βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram που τη δείχνει να απολαμβάνει την καθημερινή γυμναστική της μαζί με τον σύντροφό της, ενώ η ίδια κόντεψε να… πέσει!

Valavani.webp

Φυσικά το ζευγάρι αντιμετώπισε το περιστατικό με πολύ χιούμορ και χαμόγελο!

Το παρελθόν και η σχέση της με τον Βασάλο

Την Ευρυδίκη την γνωρίσαμε μέσα από το Survivor και ήταν μία από τις πιο δυνατές παίκτριες του πρώτου κύκλου του ριάλιτι. Στο Survivor το 2017 γνώρισε τον Κωνσταντίνο Βασάλο, ήταν μαζί για έξι χρόνια και εδώ και αρκετό καιρό έχουν χωρίσει και η αθλητικογράφος έχει γυρίσει σελίδα στη ζωή της. Λόγω της νέας σχέσης της με τον Γρηγόρη Μόργκαν δείχνει να είναι στα καλύτερά της.

Μάλιστα, σε πρόσφατη συνέντευξή της όταν ρωτήθηκε για τον Κωνσταντίνο, είπε: «Νομίζω πως πρέπει να βάλω ένα φρένο σε ό,τι αφορά τον Κωνσταντίνο Βασάλο κι εμένα. Ήταν αυτό που ήμασταν ζευγάρι στο παρελθόν. Με αγάπη το λέω, χωρίς να δείχνω το δάχτυλο, αλλά θεωρώ ότι πρέπει να σταματήσουμε γενικότερα να αναφερόμαστε σε αυτό. Τελείωσε αυτό, πάει.

Έχουμε πάρα πολύ ωραία σχέση, αλλά το να μιλάμε γι’ αυτό… Έχουμε προχωρήσει και οι δυο τις ζωές μας. Αγαπιόμαστε με άλλη μορφή και μέχρι εκεί», κατέληξε.

https://www.instagram.com/p/CuhMVWKs3Xf/

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved