Οργισμένη η Σίσσυ Χρηστίδου: «Όταν συμβαίνει με σοκάρει! Υπάρχουν κόκκινες γραμμές»
Media

Οργισμένη η Σίσσυ Χρηστίδου: «Όταν συμβαίνει με σοκάρει! Υπάρχουν κόκκινες γραμμές»

Είναι πάντα to the point στις δημόσιες τοποθετήσεις της η Σίσσυ Χρηστίδου.

Για μια ακόμη φορά η παρουσιάστρια του Χαμογέλα και Πάλι, τοποθετήθηκε μέσα από την εκπομπή της σχετικά με όσα λέγονται στην τηλεόραση και προκαλούν την οργή του κόσμου καθώς δεν πρέπει να λέγονται δημόσια προσβάλλοντας τις ζωές των ανθρώπων.

sissychristidou_1703790663_3267955402630767947_143812079.jpg

Δίχως να αναφερθεί σε συγκεκριμένες δηλώσεις που έγιναν τις προηγούμενες ημέρες, εμφανώς οργισμένη και εκνευρισμένη και πράγματα που ακούστηκαν, είπε:

«Πολλά πράγματα, που πολλοί δεν θα τα πούμε δημόσια, εγώ δεν θα τα πω. Δεν θα πω πάντα όλη την αλήθεια μου γιατί μπορεί αυτή να προσβάλλει, μπορεί να μην είναι για τον δημόσιο λόγο. Αυτό που θα πούμε στο γραφείο και θα συζητήσουμε δεν σημαίνει ότι μπορούμε να βγούμε και να το πούμε σε μια κάμερα. Πολλές φορές, όταν συμβαίνει, με σοκάρει κιόλας. Αυτή την εβδομάδα δηλώσεις στις οποίες δεν θέλω να αναφερθώ, τις είδα και λέω «δεν είναι δυνατόν κάποια πράγματα να γίνονται έτσι απροκάλυπτα και δημόσια και να μην υπάρχει καμία προστασία». Να λέει ο καθένας ότι θέλει για τον καθένα», είπε και συμπλήρωσε:

«Δεν πρέπει να σκεφτόμαστε τι αντίδραση θα προκαλέσουμε αλλά τι είναι σωστό, ρε παιδιά. Υπάρχουν κάποιες κόκκινες γραμμές, πως θα γίνει τώρα»

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved