Ο Τάσος Λέκκας αποκαλύπτει: Αυτό είναι το νέο ζευγάρι στη σειρά «Το προξενιό της Ιουλίας»
Media

Ο Τάσος Λέκκας αποκαλύπτει: Αυτό είναι το νέο ζευγάρι στη σειρά «Το προξενιό της Ιουλίας»

Ο αγαπημένος ηθοποιός, Τάσος Λέκκας παραχώρησε μία αποκαλυπτική συνέντευξη και μίλησε για όσα πρέπει να περιμένουμε στην επιτυχημένη δραματική σειρά εποχής του Alpha, «Το προξενιό της Ιουλίας».

Ο γνωστός ηθοποιός που υποδύεται έναν από τους πιο σκληρούς ρόλους της σειράς, αυτόν του Ρήγα Σκούταρη, μιλά για τις εξελίξεις που θα δούμε στο προσεχές μέλλον, για τον γάμο της Ιουλίας και τη σχέση της με τον Γιωργίκη, καθώς και για τη δική του ερωτική ζωή, η οποία έχει ξεκινήσει να ανθίζει.

Πώς θα εξελιχθούν τα πράγματα για τον ήρωα;

Στα νέα επεισόδια τα πράγματα θα εξελιχθούν ευχάριστα για τον Ρήγα. Χαίρεται πολύ που η αδερφή του θα παντρευτεί με τον Γιωργίκη, για διάφορους λόγους. Από τη μία, αυτός ο γάμος καλύπτει πράγματα που δεν θέλει ο ίδιος να μαθευτούν, όπως η εγκυμοσύνη της Ιουλίας. Παράλληλα, πιστεύει πως θα εξασφαλίσει όντως ένα καλύτερο μέλλον στην αδερφή του. Οπότε σε αυτόν τον γάμο ο Ρήγας θα είναι ο πιο χαρούμενος άνθρωπος του Θεσσαλικού Κάμπου.

Είδαμε τον Ρήγα να έρχεται στα χέρια με τον Γρηγόρη, λόγω της Ιουλίας. Μπορεί να ξανασυμβεί κάτι τέτοιο με αφορμή τον γάμο της;

Φαντάζομαι ότι αν του δινόταν η ευκαιρία θα το έκανε. Παρόλο που έχει ορκιστεί στην αδερφή του ότι δε θα πειράξει ξανά τον Γρηγόρη.

Ο Ρήγας είναι ικανός ακόμα και να σκοτώσει για την τιμή της αδερφής του;

Είναι ένας άνθρωπος ακραίος, οπότε σίγουρα θα σκότωνε για την τιμή της αδερφής του. Το εννοεί αυτό που λέει.

proxenio-ioulias-giorgikis.jpg

Σύμφωνα με το βιβλίο, η Ιουλία κακοποιείται από τον Γιωργίκη. Αν συμβεί αυτό και σεναριακά, ο Ρήγας πώς θα αντιδράσει;

Ο Γιωργίκης είναι ένας ιδιαίτερος χαρακτήρας, λίγο παράξενος. Στο βιβλίο όντως συμβαίνει αυτό. Αν γίνει αυτή η εξέλιξη και στη σειρά και το μάθει ο Ρήγας, θα είναι αφορμή για να πάει να του κάψει το σπίτι, θα τον κάψει ζωντανό.

Αυτό το διάστημα υπηρετεί τη θητεία του στον στρατό. Θα απολυθεί σύντομα;

Ναι, θα απολυθεί ο Ρήγας από τον στρατό. Λίγοι μήνες του έχουν απομείνει ακόμα. Οπότε θα τον δούμε σύντομα να επιστρέφει στην Λάρισα. Μάλιστα, τώρα που έχει τον Γιωργίκη ως βύσμα, τα πράγματα είναι ακόμα καλύτερα για τον Ρήγα. Όπως έχουμε δει, είναι συνέχεια έξω με άδειες.

Άρα θα αρχίσει ξεδιπλώνεται και η προσωπική του ιστορία. Έχουμε δει ότι η Βαγγελίτσα, η μικρή κόρη του Στασινόπουλου, έχει αισθήματα για εκείνον. Υπάρχει κάτι και από πλευράς του;

Ναι, ο Ρήγας σέβεται πολύ αυτό το κορίτσι. Τη Βαγγελίτσα τη βλέπει ως κάτι εξωτικό και σίγουρα την έχει προσέξει. Υπάρχει ένα ενδιαφέρον και από τη δική του πλευρά, όμως κολλάει στο θέμα της ηλικίας, γιατί είναι ακόμα μικρή.

Θα γίνουν ζευγάρι;

Αν γίνουν, θα είναι το μόνο ζευγάρι στη σειρά που έχει επιλέξει να είναι μαζί. (Γελάει)

Υπάρχουν υποψίες ότι ο Ρήγας είναι γιος του Στράτου. Θα δούμε κάτι τέτοιο;

Και να ήξερα, δε θα μπορούσα να το πω. (Γελάει) Νομίζω πως αυτή θα ήταν μια τρομακτικά μεγάλη εξέλιξη.

Πηγή: MyTV

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved